Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Απεργία στην Μπιλμπάο!!

Οι παίκτες της Μπιλμπάο είναι διατεθειμένοι να κάνουν απεργία εάν δεν τους καταβληθούν τα οφειλόμενα, όπως αποκάλυψε ο Αντριέν Μοερμάν.

Απεργία στην Μπιλμπάο!
Στους οικονομικά… αφερέγγυες ευρωπαϊκούς συλλόγους ως προς τις υποχρεώσεις τους, όπως οι Ζαλγκίρις και Χίμκι, προστέθηκε η Μπιλμπάο. Σύμφωνα με μία συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντριέν Μοερμάν στην ιστοσελίδα «basketactu.com», οι παίκτες της ομάδας από τη Βασκονία, αναμένεται να κατέβουν σε απεργία μετά τον τελικό του Eurocup (13/4) κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, εάν δεν τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Μάλιστα, ο Γάλλος φόργουορντ αποκάλυψε πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δει το «χρώμα του χρήματος», για τρεις και για έξι μήνες.

«Μιλήσαμε για την κατάσταση που επικρατεί. Από την αρχή της σεζόν δεν συζητήσαμε τόσο πολύ για το συγκεκριμένο θέμα. Επικεντρωθήκαμε στο να παίζουμε. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που δεν έχουν πληρωθεί για έξι μήνες και άλλοι για τρεις μήνες. Αποφασίσαμε να αγωνιστούμε στο ματς με τη Μούρθια αλλά και στον τελικό του Eurocup. Μετά το παιχνίδι στο Σαρλερουά (σ.σ. εκεί θα γίνει ο τελικός του Eurocup), θα κάνουμε απεργία μέχρι να πληρωθούμε», δήλωσε ο Αντριέν Μοερμάν στη γαλλική ιστοσελίδα «basketactu.com». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: