Κυριακή 21 Απριλίου 2013

«Τεσσάρα» η Λόκερεν του Γκαλίτσιου!!

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαιτέρως η Λόκερεν του Γιώργου Γκαλίτσιου, ο οποίος αγωνίστηκε και στα 90’, επικράτησε εντός έδρας με σκορ 4-1 της Σταντάρ Λιέγης.

«Τεσσάρα» η Λόκερεν του Γκαλίτσιου
Εύκολο έργο είχε η Λόκερεν κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ του βελγικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Γκαλίτσιου, ο οποίος αγωνίστηκε και στα 90’ της αναμέτρησης επικράτησε 4-1 της Σταντάρ Λιέγης που έχασε «έδαφος» στην κούρσα του τίτλου.

Οι νικητές είχαν με σπουδαία βραδιά τον Χαρμπάουι, ο οποίος πέτυχε δύο τέρμα, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Τέμπε και Ντε Πάου που πέτυχαν από ένα γκολ ο καθένας. Το γκολ της… τιμής για την Σταντάρ Λιέγης πέτυχε ο Εμπόκου.

Στα άλλα ματς της ημέρας της ημέρας η Γάνδη επικράτησε 3-0 της Λιρς. Σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Μαλίν με σκορ 5-1 πήρε η Λέουβεν. Το «τρίποντο» πήρε και η Μονς κόντρα στην Κορτράικ με σκορ 2-1, ενώ Μπέβερεν και Σαρλερουά «κόλλησαν» στο 0-0.

Σημαντική νίκη πήρε και η Σερκλ Μπριζ με σκορ 2-1 κόντρα στην Γκέρμιναλ κάνοντας ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: