Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Εντόπισε το πρόβλημα ο Ντι Κάνιο!!

Το βάρος στη φυσική κατάσταση θα ρίξει ο νέος προπονητής της Σάντερλαντ, Πάολο Ντι Κάνιο, όπως τόνισε μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Τσέλσι και την ήττα που υπέστη με 2-1.

Εντόπισε το πρόβλημα ο Ντι Κάνιο
Η πρόσληψή του προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, τόσο ανάμεσα στους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας, όσο και στις τάξεις των οπαδών της Σάντερλαντ. Ο Πάολο Ντι Κάνιο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο της ομάδας, η οποία ήταν αρκετά καλή, αφού γνώρισε, μεν, την ήττα από την Τσέλσι με 2-1, κατάφερε, ωστόσο να δυσκολέψει πολύ την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ικανοποιηθεί ο Ιταλός, αν και υπογράμμισε τα κενά που διέκρινε.

«Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση. Μπορεί να ηττηθήκαμε, παίξαμε ωστόσο με ψυχή και καταφέραμε να δυσκολέψουμε μια ομάδα σαν την Τσέλσι. Τα παιδιά έδειξαν πως μπορούν να παλέψουν με κάθε αντίπαλο», τόνισε αρχικά ο Ντι Κάνιο.

Η Σάντερλαντ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο κατέρρευσε, λόγω της κακής φυσικής κατάστασης των παικτών της, σύμφωνα με τον προπονητή της. «Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα κατέρρευσε, δείγμα πως υπάρχει θέμα με τη φυσική κατάσταση των παικτών. Αυτός είναι ο τομέας στον οποίο καλούμαι να εργαστώ περισσότερο. Πρέπει να προλάβουμε να αποκτήσουμε καλή φυσική κατάσταση και απαιτείται σκληρή δουλειά από όλους μας», ήταν η εκτίμηση του Ντι Κάνιο.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι εύκολο, όπως παραδέχτηκε ο νέος τεχνικός της Σάντερλαντ. «Απομένουν λίγα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και ο χρόνος μας πιέζει ασφυκτικά. Για αυτό δεν πρέπει να χάσουμε ούτε ώρα. Πρέπει να ξεκινήσουμε σοβαρή δουλειά από αύριο κιόλας και να καταφέρουμε να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση έγκαιρα», σημείωσε ο Πάολο Ντι Κάνιο. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: