Τρίτη 21 Μαΐου 2013

«Ενωμένοι ως το τέλος κι ας μην είχαν να φάνε»

Περήφανος για την προσπάθεια που έκανε φέτος το Περιστέρι παρά τις πολύ αντίξοες συνθήκες εργασίας δήλωσε ο Αλέκος Πέτρουλας μιλώντας στη SportDay για τον υποβιβασμό της ομάδας του.

«Ενωμένοι ως το τέλος κι ας μην είχαν να φάνε»
Το Περιστέρι έπεσε, αλλά όχι πριν δώσει μεγάλη μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και κόντρα σε αντίξοες συνθήκες όλη τη σεζόν. Ο αρχηγός της ομάδας, Αλέκος Πέτρουλας, για το λόγο αυτό αισθάνεται περήφανος για την προσπάθεια που έγινε φέτος.

«Κυριολεκτικά τα παιδιά πέρασαν τραγικά πράγματα. Και για αυτό τους βγάζω το καπέλο. Πρώτη φορά είδα αυτό που έγινε φέτος: όλοι ήταν κάθε μέρα στο γήπεδο και έκαναν παραπάνω προπόνηση από την κανονική. Σε άλλες ομάδες υπήρχαν διχόνοιες, αποχές. Εδώ όλοι ήμασταν ενωμένοι έως το τέλος, παρ' ό,τι κάποιοι κυριολεκτικά δεν είχαν να φάνε. Κλείσαμε τα στόματα όσων πίστευαν ότι δεν θα κάνουμε νίκη φέτος. Βέβαια, έμεινε η πίκρα του ανολοκλήρωτου», δήλωσε στη SportDay.

Για τους λόγους του υποβιβασμού στον «τελικό» της Κυριακής απέναντι στον Ηλυσιακό, είπε: «Ήταν η έλλειψη εμπειριών. Ο Ηλυσιακός είχε παίκτες που ήξεραν να διαχειρίζονται το άγχος τέτοιων αγώνων που αν δεν έχεις πρότερη εμπειρία, δεν ξέρεις να τα αντιμετωπίζεις. Αν ήταν οι φίλοι μας στην εξέδρα, θα μιλούσαμε για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι».

Όσο για την επόμενη μέρα, αυτή είναι άγνωστη. Λόγω οικονομικών προβλημάτων, είναι πιθανό το Περιστέρι να βρεθεί όχι στην Α2, αλλά ακόμη και στη Β’ Εθνική ή στην ΕΣΚΑ! «Επειδή είμαι από το Περιστέρι, δεν μπορώ να διανοηθώ πως δεν θα υπάρχει συνέχεια», αναφέρει ο 35χρονος φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: