Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

“Να βγάλουν ΠΑΟΚτσήδικη φλόγα”

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Βασίλης Γεωργόπουλος, μιλώντας στον “Arena 89.4 fm” για το σημερινό κομβικό παιχνίδι ανάμεσα στον “δικέφαλο” και τον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και οι παίκτες θα πρέπει να είναι μάχιμοι.
Αναλυτικά, δήλωσε τα εξής:
Για το αν θα παρακολουθήσει από κοντά σήμερα το παιχνίδι: “Εχουμε κανονίσει μια μίνι εκδρομή από την Καλαμάτα με αρκετούς φίλους να πάμε να δούμε το παιχνίδι. Θα είνα εκεί και ο Αντώνης ο Μαυρέας”.
Για το τι πρέπει να αλλάξει για να πάρει ο ΠΑΟΚ θετικό αποτέλεσμα: “Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να αντιδράσει, διότι και οι άλλες οι ομάδες είναι πολύ καλές. Θεωρώ πως είναι δύσκολο το σημερινό παιχνίδι”.
Για τη δήλωση του κου Καραγεωργίου ότι οι παίκτες πρέπει να πάρουν πάνω τους το παιχνίδι: “Συμφωνώ. Δεν παίζουν οι προπονητές, αυτοί μόνο σχεδιάζουν. Οι παίκτες πρέπει να παίξουν έτσι όπως πρέπει. Εγώ αυτό που διακρίνω από μακριά είναι πως ο ψυχισμός ανάμεσα στους παίκτες δεν είναι καλός. Δεν παίζουν με φλόγα. Εκτιμώ πως δεν υπάρχει ηγετική προσωπικότητα στην ομάδα. Θα μου πείτε, είναι ο Κατσουράνης και ο Σαλπιγγίδης, αλλά ο ένας έχει μισό χρόνο στην ομάδα, ο άλλος πήγε και ήρθε”.
Για το σημερινό παιχνίδι και πού θα κριθεί: “Και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες. Αν δεν κερδίσει όμως ο ΠΑΟΚ, θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω πως πρέπει να βγάλουν ΠΑΟΚτσήδικη φλόγα μες στο παιχνίδι. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι μάχιμος ο ΠΑΟΚ. Καλό το σύγχρονο ποδόσφαιρο, οι τακτικές, το passing game και η κατοχή μπάλας, αλλά πρέπει να έχεις ψυχή. Σε ένα παιχνίδι, αν θέλεις να κερδίσεις, θα πρέπει να κερδίσεις τις 8 από τις 10 μονομαχίες”.
Για τους Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα: “Είναι και οι δύο καλές ομάδες. Είχα πει στον Γιώργο Σκαρτάδο πως και οι τρεις ομάδες που είναι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλές ομάδες και τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για την ομάδα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: