Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Κάρντιφ για Κουίνσι!!

Στην Πρέμιερ Λιγκ ενδέχεται να βρεθεί ο Κουίνσι τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την Κάρντιφ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του! «Θέλω ένα νέο ξεκίνημα» τα λόγια του παίκτη.

Κάρντιφ για Κουίνσι!
Ο Γκανέζος εξτρέμ που αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, φέρεται να «ζυγίζει» τις επιλογές που έχει για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Από το «τριφύλλι», άλλωστε, θεωρείται… φευγάτος εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς, όμως, να έχει φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία των «πράσινων» για την παραχώρησή του.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Κάρντιφ εξετάζει πολύ προσεκτικά την περίπτωσή του, βγάζοντας ξανά το όνομά του από το… αρχείο της, αφού είχε ασχοληθεί μαζί του και τον Ιανουάριο του 2009.

«Θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Ευελπιστώ να βρω μια ομάδα, στην οποία θα προσαρμοστώ πλήρως και άμεσα. Δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο…» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή, που σίγουρα, μετά την άνοδο των «bluebirds» στην Πρέμιερ Λιγκ, θα κοιτάξει πιο «ζεστά» το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ουαλία.

Υπενθυμίζεται πως τον 27χρονο άσο «καλοβλέπει» η Λεβάντε, με τα ολλανδικά ΜΜΕ να τονίζουν πως οι διαπραγματεύσεις του Κουίνσι με τον ισπανικό σύλλογο είναι προχωρημένες…

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να τον πουλήσει, που δεν υπολογίζεται από τον Αναστασίου εν όψει της νέας σεζόν. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: