Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Στον Πλατανιά ο Περιστερίδης!

Την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Κώστα Περιστερίδη ανακοίνωσε κι επίσημα ο Πλατανιάς.

Στον Πλατανιά ο Περιστερίδης
Παίκτης του Πλατανιά είναι από το Σάββατο ο Κώστας Περιστερίδης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη χανιώτικη ομάδα, η οποία ανακοίνωσε κι επίσημα στη συνέχεια την απόκτησή του.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Περιστερίδης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος που επιστρέφει στον τόπο του (σ.σ. κατάγεται από τα Χανιά) κι αφού εξέφρασε την πίστη πως «μπορώ να κερδίσω πολλά από τον Πλατανιά, αλλά και η ομάδα να κερδίσει από εμένα», εξήγησε πώς πείστηκε να υπογράψει:

«Από τον τρόπο που με προσέγγισε ο Πρόεδρος, αλλά και από τη συζήτηση που ακολούθησε με τον προπονητή της ομάδας κ. Μαρίνο Ουζουνίδη και τον προπονητή τερματοφυλάκων, είδα ότι άξιζε να γυρίσω στον τόπο μου, να βοηθήσω, αλλά και να βοηθηθώ από τον Πλατανιά».

Προσέθεσε, δε, ότι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο «ο Πλατανιάς απέδειξε ότι είναι μια υγιής ομάδα, μια ομάδα που μπορεί να παραμείνει για πολλά χρόνια στη Super League», γεγονός που, όπως είπε, βάρυνε επίσης στην απόφασή του να συνεργαστεί με τη χανιώτικη ομάδα.

Ο Χανιώτης διεθνής τερματοφύλακας σημείωσε, ακόμη, ότι στόχος της ομάδας του Πλατανιά τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι να εξασφαλίσει την παραμονή στη Super League όσο το δυνατόν γρηγορότερα, να έχει μία σταθερότητα στο παιχνίδι της και από ‘κει και μετά να στοχεύσει ψηλότερα.

Αναφερόμενος στους προσωπικούς του στόχους, ο Κώστας Περιστερίδης είπε ότι αυτοί είναι να έχει χρόνο συμμετοχής καθώς και σταθερότητα στην απόδοσή του και «όλα τ’ άλλα θα έρθουν», όπως κατέληξε χαρακτηριστικά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: