Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Γιόβα, Σισοκό, Φορμίκα…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί τα κοινά σημεία που φαίνεται να έχουν τρεις μεταγραφικές περιπτώσεις. Έχουν, όμως; ΕΧΕΤΕ προσέξει κάτι τον τελευταίο καιρό στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ; Έχουν αρχίσει κι εμφανίζονται τα ίδια ονόματα.
Χαρακτηριστικά σας αναφέρω ένα του Γιοβάνοβιτς, δύο του Σισοκό και τρία του Φορμίκα!
Τι γίνεται; Μήπως…σφάζονται Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για τους ίδιους στόχους;
Μπα. Πολύ απλά, οι μάνατζερ έχοντας μυριστεί ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ρίξει φράγκα αυτό το καλοκαίρι και ξέροντας ότι ο Ολυμπιακός παραμένει το πρώτο μαγαζί γωνία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πετάνε τα δίχτυα τους κι από εδώ κι από εκεί. Κι όποιο ψάρι τσιμπήσει.
Το σκεπτικό είναι απλό: «Γράφουν οι εφημερίδες, γίνονται ντόρος και όποια ομάδα από τις δύο πάρει ένα παίκτη, που φέρεται να διεκδικεί και η άλλη, έχει κερδίσει ένα επικοινωνιακό πόλεμο, τις λεγόμενες εντυπώσεις. Και με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθούν οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή...».
Έτσι, οι ατζέντηδες πλασάρουν τους παίκτες ένθεν κι ένθεν, με σκοπό να δημιουργηθεί η αίσθηση ότι γίνεται μάχη για τον τάδε η, τον δείνα παίκτη.
Είναι αυτό που συνέβαινε παλιότερα, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά σε μικρότερη έκταση, βέβαια, καθότι άλλες εκείνες οι εποχές κι άλλες αυτές. Κι όπως και να το κάνουμε, διαφορετική η δυναμική του τότε Παναθηναϊκού των Βαρδινογιάννηδων, σε σχέση με τον τωρινό ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, τουλάχιστον με όσα βλέπουμε μέχρι στιγμής.
Μακάρι, πάντως, ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει με δυνατές κινήσεις, όπως τουλάχιστον θεωρητικά ήταν αυτή στο θέμα προπονητή, με τον Στέφενς.
Γιατί όπως είπε τις προάλλες κι ο Κατσουράνης, η διαφορά του από τον Ολυμπιακό, σε αγωνιστικό επίπεδο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, είναι τεράστια.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: