Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Το... ποδαρικό του Σαβιόλα στο «Καραϊσκάκη»!!

Ένα απ’ τα πρώτα ματς που έγιναν στο νέο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε πρωταγωνιστή τον Χαβιέρ Σαβιόλα. To www.sport-fm.gr γυρίζει το χρόνο πίσω σχεδόν εννιά χρόνια και σας θυμίζει.

Το... ποδαρικό του Σαβιόλα στο «Καραϊσκάκη»!
Μόνο τα… εγκαίνια δεν έκανε στο νέο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Χαβιέρ Σαβιόλα, αφού συμμετείχε με την Εθνική Αργεντινής σε ένα απ’ τα πρώτα ματς που έγιναν στο... ολυμπιακό γήπεδο.


Το ματς Αργεντινή – Αυστραλία στις 17 Αυγούστου του 2004 ήταν το δεύτερο του Ολυμπιακού τουρνουά, που έγινε στο γήπεδο του Πειραιά. Πιθανότατα όμως είναι το πρώτο που έμεινε στο μυαλό των φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες.



Ο συνδυασμός του καινούριου γηπέδου με τους μεγάλους αστέρες της Αργεντινής, φαίνεται πως ήταν εκρηκτικός για τον κόσμο. Και μέρος του «θεάματος» αυτού ήταν και ο Χαβιέρ Σαβιόλα! Ο Αργεντινός φορ πέρασε στο 66' στο γήπεδο στη θέση του Κάρλος Τέβες και η ομάδα του πανηγύρισε τη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ του Άντρες Ντ' Αλεσάντρο.

Ο 22χρονος τότε επιθετικός της Μπαρτσελόνα πήρε την πρώτη του γεύση από το γήπεδο του Ολυμπιακού, που φάνηκε να είναι γούρικη, αφού λίγες μέρες αργότερα πανηγύριζε τον Ολυμπιακό τίτλο στο ΟΑΚΑ.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: