Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Πρότυπα οργάνωσης, ε; Να!!

Μας έχουνε τρελάνει όλα αυτά τα χρόνια με τα ευρωπαϊκά πρότυπα οργάνωσης. Και είδαμε τι έγινε σε ένα ολλανδικό γήπεδο και, μάλιστα, σε ευρωπαϊκό αγώνα Άλκμααρ – Ατρόμητος. Αν συνέβαινε τέτοια ξεφτίλα σε ελληνικό γήπεδο κι έπιανε φωτιά την ώρα του ματς, τότε θα μας τρέλαιναν με τα μέτρα ασφαλείας, με το τι έφτιαξε, με σλόγκαν «μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά».
Αφήστε τι θα γινόταν από διάφορα σενάρια καχυποψίας, σαν κι αυτά που κατεβάζει από το μυαλό του ο καθένας σε τέτοιες περιπτώσεις; Ότι αυτό συνέβη επειδή στράβωσε το ματς, επειδή δήθεν φοβήθηκε η γηπεδούχος μην χάσει την πρόκριση, ότι κάτι άλλο τέλος πάντων «έπαιξε». Πονηρό ή απονήρευτο.

Προς θεού. Δεν λέμε ότι η Ελλάδα είναι πρότυπο οργάνωσης. Όχι, βέβαια. Εδώ ζούμε και ξέρουμε τι πάει καλά και τι στραβά.

Όχι, όμως, κι ότι όλοι οι άλλοι είναι σωστοί και με κάθε ευκαιρία μάς κουνάνε το δάχτυλο με δασκαλίστικο ύφος. Είδαμε και πόσο μάπα ήταν το καρπούζι στους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, όπου υπήρχε ανοργανωσιά, όπως βγαίνανε τότε τα δημοσιεύματα.

Τέλος πάντων. Πρότυπο οργάνωσης και η Ολλανδία, όμως το παιχνίδι διακόπηκε. Ούτε γεννήτριες, ούτε να λυθεί το πρόβλημα γρήγορα, ούτε τίποτα. Είχε πυρώσει ο τόπος, καπνός έβγαινε από την στέγη και τα πυροσβεστικά πιάσανε δουλειά κανένα δεκάλεπτο μετά.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: