Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Χάβος: «Σταθήκαμε καλά αμυντικά»

Χάβος: «Σταθήκαμε καλά αμυντικά»
Εν μέρει ικανοποιημένος από τη ισοπαλία με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Μάκης Χάβος ο οποίος στάθηκε στην καλή αμυντική παρουσία του Παναιτωλικού…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου:

«Μπορεί συνολικά το ματς να μην είχε γκολ, αλλά το σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες το έψαξαν με ενδιαφέρον. Θεωρώ ότι σταθήκαμε καλά αμυντικά απέναντι σε μία καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες όπως και ο Ολυμπιακός. Το ενδιαφέρον του κόσμου το κρατήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που σήμερα γέμισε το γήπεδο και ήταν ο 12ος παίκτης μας. Χρειάζεται όμως υπομονή και δουλειά απ' όλους μας. Οι ομάδες δεν χτίζονται από τη μία μέρα στην άλλη. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να επενδύσουμε σε νέα παιδιά για να αφήσουμε κάτι καλό στον Παναιτωλικό.

-Πώς θα διαχειριστείτε την εμφάνιση και το αποτέλεσμα; Και σας ρωτάμε γιατί τη νίκη επί του ΠΑΟΚ δεν ακολουθησαν καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα.
Έχετε δίκιο. Είδαμε το παράδειγμα με τον ΠΑΟΚ. Είχαμε το πάθημα και πρέπει να μας γίνει μάθημα. Θα το δούμε μέσα στην εβδομάδα.

-Η εξέδρα εκνευρίστηκε με τον διαιτητή. Θεωρείτε ότι οι αποφάσεις του διαιτητή εκνεύρισαν και τους ποδοσφαιριστές;
Ό,τι είδατε παιδιά. Ό,τι είδα εγώ, είδατε και εσείς.

-Ένα σχόλιο για τον Μπικέ; Πώς τον είδατε;
Ο Μπικέι έχει προσωπικότητα και εμπειρία. Σίγουρα ήταν το πρώτο του παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με αυτοιματισμούς. Κάποια πράγματα από το πρώτο ματς ίσως να μην ήταν όπως τα θέλουμε. Γενικότερα όμως δείχνει ότι στην άμυνα θα μας προσφέρει πολλά.

-Ο Θεοδωρίδης τι έχει; Γιατί αντικαταστάθηκε;
Η πρώτη εκτίμηση μιλάει για διάστρεμμα. Θα δούμε αύριο που θα τον εξετάσει ο γιατρός.

-Ο Παναιτωλικός φέτος απέναντι σε μεγάλες ομάδες παίζει σπουδαία μπάλα. Δεν κάνει το ίδιο όμως και στα υπόλοιπα ματς. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Στα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες από μόνοι τους οι ποδοσφαιριστές δίνουν τα πάντα. Εμείς πρέπει να διαχειριστούμε το καλό αποτέλεσμα που πήραμε και πρέπει να το ψάξουμε όλη την εβδομάδα για να μην πάθουμε ό,τι πάθαμε μετά τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: