Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

«Βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά...»

Δεν τον παίρνει από κάτω τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο προπονητής του Άρη αν και απογοητευμένος με τη νέα ήττα της ομάδας του -από την Ξάνθη αυτή την φορά- εμφανίστηκε σίγουρος πως θα... γυρίσει ο τροχός.

«Βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά...»
Απογοητευμένος από την ήττα στα Πηγάδια, αλλά και πεπεισμένος πως η κατάσταση θα αντιστραφεί άμεσα μέσω δουλειάς, εμφανίστηκε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε και στην τύχη που αυτή την φορά... γύρισε την πλάτη της στην ομάδα του, ενώ για την φάση του πέναλτι που διαμαρτύρονται οι «κίτρινοι», σχολίασε πως «είναι πεντακάθαρη».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:


Για το παιχνίδι: «Σε μερικούς τομείς η ομάδα δεν στάθηκε όπως έπρεπε. Ωστόσο, η Ξάνθη είχε ένα δοκάρι κι ένα γκολ, όμως οι παίκτες της έκαναν πιο πολλά λάθη απ’ εμάς».

Για το πέναλτι: «Νομίζω ότι και οι δύο φάσεις ήταν πεντακάθαρες».

Για το τι φταίει για το άσχημο αποτέλεσμα: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Όμως δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Μπορεί σήμερα η τύχη να μας γύρισε την πλάτη, όμως με τη σκληρή δουλειά θα έρθουν και τα γκολ».

Για την αλλαγή του Τάτου: «Εδειξε κάποια σημάδια ότι έχει τραυματιστεί, όμως θέλαμε να τον προφυλάξουμε. Κάθε παίκτης της ομάδας είναι για εμάς σημαντικός» .

Για το αν ο Άρης μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια: «Πιστεύω στη δουλειά μου και τους παίκτες. Σήμερα και την προηγούμενη βδομάδα η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης. Ο τρόπος παιχνιδιού άλλαξε, και στο μέλλον θα δείτε μία σοβαρή ομάδα, όπως θέλει ο κόσμος».

Για τον Ιμπε και τον Μπουζάνη: «Όσον αφορά τον Ιμπε, είχαμε προβλήματα αυτή τη βδομάδα με Παπαδόπουλο και Κύργια και βρέθηκε η ευκαιρία γι αυτόν. Έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει, έβγαλε μια ποιότητα κι αυτός όπως και άλλοι παίκτες, για παράδειγμα ο Ελσνερ, δείχνουν ότι ανεβαίνουν, Όσον αφορά την αλλαγή τερματοφύλακα, μιλήσαμε με τον Διούδη, που είναι ταλαντούχος και τον πιστεύουμε, και του εξηγήσαμε ότι επειδή δεν είναι σε καλή κατάσταση θα ήταν καλό για τον ίδιο και την ομάδα να μην ξεκινήσει. Ο Μπουζάνης έπαιξε σήμερα καλά αν και δεν είχε την τύχη να μπορέσει να σώσει την ομάδα στα δύο γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: