Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

«Έχουμε πρόβλημα στο εκτελεστικό κομμάτι»

Στο εκτελεστικό πρόβλημα που έχει προκύψει στον ΟΦΗ στάθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης μετά την ισοπαλία που παραχώρησε η ομάδα του στον Πλατανιά.

«Έχουμε πρόβλημα στο εκτελεστικό κομμάτι»
Ο Καβαλιώτης τεχνικός τόνισε πως δεν το ικανοποιεί το αποτέλεσμα μπροστά σε τόσο κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει το ματς και τόνισε πως το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν καλό για την ομάδα του, όμως, στη συνέχεια, οι αντίπαλοι ισορρόπησαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε στις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι και τόνισε πως λείπουν κάποιοι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στο σκοράρισμα. ’Ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και περιμένει να υπάρξει βελτίωση στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Σίγουρα, είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί, γιατί είναι το δεύτερο ματς μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο που δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά με τη νίκη που τη θέλαμε και αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά. Μπήκαμε καλά στο ματς, πιέσαμε τον αντίπαλο στο πρώτο 20λεπτο, που ήταν πολύ οργανωμένος αμυντικά. Μετά το 20', το ματς ισορρόπησε.

Στο δεύτερο μέρος, μπήκαμε με την ίδια διάθεση και πιέσαμε από το 50΄μέχρι το 75’, όπου δημιουργήσαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες, αλλά, δυστυχώς, δεν μπήκε το γκολ. Με ότι επιλογές είχαμε από τον πάγκο, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε πιέσεις από τα πλάγια και τον άξονα, αλλά δεν καταφέραμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα.

Ξέρουμε ότι έχουμε πρόβλημα στο εκτελεστικό κομμάτι, γιατί λείπουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, παρόλα αυτά τα περισσότερα παιδιά είχαν διάθεση και δημιουργήσαμε και τέσσερις κλασικές ευκαιρίες. Όταν δεν πετυχαίνεις γκολ, αυτό δημιουργεί πίεση. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

Να ευχαριστήσω τον κόσμο, που σε ακόμη ένα ματς δεν μπορέσαμε να του δώσουμε χαρά. Δεν μπήκαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να υπάρχει υπομονή. Οι μεγάλες ομάδες στα προβλήματα φαίνονται και θα βγάλουμε άκρη με ένα πρόβλημα που υπάρχει και είναι η εκτελεστική λειτουργία της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: