Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Τζιτζικώστας στο Metropolis: «Δίκαιη η πρόταση Σαββίδη για τα χρέη»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας αναφερόμενος στη συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη και στο ζήτημα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για την συνάντηση των θεσμικών φορέων της πόλης με τον Ιβάν Σαββίδη, στην οποία θα συμμετάσχει: «Είναι μια συνάντηση στην οποία ο Ιβάν Σαββίδης θα παρουσιάσει το σχέδιό του ΠΑΟΚ, ένα σχέδιο σωστό και με γερές βάσεις. Θα παρουσιάσει τη μέχρι τώρα πολιτική του στην ομάδα και τί στοχεύει να κάνει στο προσεχές μέλλον».

Για το ζήτημα της ρύθμιση χρεών του Δικεφάλου: «Είναι απόλυτα δίκαια η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη. Άλλωστε δεν υπάρχουν πολλοί σήμερα που μπορούν να παρέχει ρευστό 11 εκατομμύρια στο ελληνικό κράτος. Δεν είναι αρμοδιότητα δική μου, αλλά έχω την αίσθηση πως στο επόμενο διάστημα το ζήτημα θα έχει ευτυχή κατάληξη. Δεν γίνεται να μην έχει. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στη χώρα. Δεν είναι δυνατόν να έρχεται επενδυτής με διάθεση επένδυσης, να κάνει μια δίκαιη πρόταση, η οποία εξυπηρετεί και το ελληνικό δημόσιο και να μην γίνεται αποδεκτό. Θα είναι παράλογο αν συμβεί το αντίθετο».

Για την επιχορήγηση Σγουρού για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ: «Αν υπάρχει κάποιος που να θέλει να δώσει όχι 20 εκατομμύρια, αλλά 100 χιλιάδες ευρώ στην περιφέρεια για να κλείσουμε καμιά τρύπα στους δρόμους είναι ευπρόσδεκτος. Εδώ δεν υπάρχουν χρήματα για τις βασικές ανάγκες του κόσμου, παραξενεύομαι από πού μπορεί να βρεθούν αυτά τα χρήματα στην Αθήνα. Να δούμε αν θα γίνει κιόλας. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση. Δεν ξέρω που μπορούν να βρεθούν αυτά τα χρήματα στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται οι ΟΤΑ».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: