Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Μπαλο-τέλειος…! (video)

Όταν κάποια ομάδα κερδίζει πέναλτι, έχει αρκετές πιθανότητες να πετύχει γκολ. Όταν είναι η ομάδα του Μάριο Μπαλοτέλι και αναλαμβάνει ο ίδιος την εκτέλεση, η σιγουριά περισσεύει…

Μπαλο-τέλειος… (video)
Η εκτέλεση ενός πέναλτι μπορεί να μοιάζει εύκολη υπόθεση, αλλά δεν είναι… Ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος του κόσμου να είσαι, όταν φτάνεις στην «άσπρη βούλα», όλα μπορεί να αλλάξουν.

Ξεχνάει κανείς ότι από χαμένα πέναλτι έχουν κριθεί τίτλοι; Παγκόσμια Κύπελλα και Champions League έχουν αλλάξει χέρια μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα και ας μην αναφέρω ονόματα παικτών που αστόχησαν, γιατί θα «μαυρίσει» η ψυχή αρκετών…

Υπάρχει, όμως, ένας που το ποσοστό του δεν αγγίζει, όπως λέμε, το τέλειο. Είναι το Τ-Ε-Λ-Ε-ΙΟ. Ο λόγος για τον Μάριο Μπαλοτέλι, που σκόραρε με πέναλτι και στο χθεσινό (14/09) παιχνίδι της Μίλαν με την Τορίνο, δίνοντας τον βαθμό (2-2) στην ομάδα του. Αυτό, λοιπόν, το τρελόπαιδο ο «Super Mario» σε έξι χρόνια καριέρας, έχει σουτάρει 26 φορές από το σημείο του πέναλτι και έχει σκοράρει σε όλες. Ποσοστό επιτυχίας: 100%!

Την τριετία 2007-2010 στην Ίντερ μέτρησε έξι γκολ. Άλλες εννιά φορές σκόραρε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, όπου αγωνίστηκε δυόμισι χρόνια, ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι σήμερα, έχει πετύχει επτά γκολ με πέναλτι, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Μίλαν. Προσθέστε και τις τέσσερις φορές με την εθνική Ιταλίας και φτάνουμε στο 26!

Κι επειδή το να φτάσει κάποιος σε αυτό το νούμερο δεν είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα, οι φίλοι του έχουν φτιάξει σελίδα στο διαδίκτυο, που ονομάζεται: «hasbalotellimissedapenalty.com». Ανοίγοντας την, θα δει κάποιος ένα μεγαλοπρεπέστατο «ΟΧΙ» στα αγγλικά και από κάτω τα σχετικά νούμερα με τις ομάδες που αγωνίστηκε….




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: