Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Με τα μυαλό στον Απόλλωνα…!!

Καλή η μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη, όμως οι υποχρεώσεις για τον Πλατανιά συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς μέσα στην εβδομάδα, αφού την Τετάρτη υπάρχει η αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με τα μυαλό στον Απόλλωνα…
H προετοιμασία των Χανιωτών για τη ρεβάνς του 1-1 ξεκίνησε τη Δευτέρα. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν βασικοί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη, ο οποίος τραυματίστηκε κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» και υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Εκτός είναι και οι μόνιμοι τραυματίες τον τελευταίο καιρό, Γιακουμάκης, Θέρα και Ναζλίδης.

Την Τρίτη, έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του ΠΑΟΝΕ και το απόγευμα της ίδιας μέρας η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Επίσης, με ανακοίνωση που εξέδωσαν την ίδια μέρα, οι Κρητικοί ευχαρίστησαν τον Άρη για τη φιλοξενία στο ματς της ένατης αγωνιστικής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για τη φιλοξενία στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" και εύχεται καλή επιτυχία στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014. Παράλληλα, ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την άριστη συνεργασία». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: