Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Άκρως παναθηναϊκή βραδιά...!

Εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΠΑΝ.KI., σε μια κίνηση ενότητας του συλλόγου.

Άκρως παναθηναϊκή βραδιά...
Μια πολύ ωραία εκδήλωση διοργάνωσε το Παναθηναϊκό Κίνημα στην Λεωφόρο, το βράδυ της Τρίτης και πολλά μέλη από όλα τα τμήματα του συλλόγου έδωσαν το «παρών», στέλνοντας μήνυμα πως ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και ενωμένος.

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι Γιάννης Αϊδινιώτης, Στράτος Σωπήλης, Ηλίας Μιχαλαριάς, Τάσος Στεφάνου, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, Γιάννης Λάιος, Κώστας Λούδης, Γιώργος Ρούσης, Δημήτρης Κοσόβας, οι αθλήτριες Δίελα, Καβάσιλα, Τσίμα, Νούσια και πολλοί ακόμα.

Αφού λοιπόν οι άνθρωποι του Κινήματος ευχαρίστησαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αφού ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει γίνει μέλος, τον λόγο πήρε ο Νίκος Αβραμίδης, ο γραμματέας αυτού, που τόνισε: «Η σημερινή εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει το Κίνημα σε μια δύσκολη καμπή της ιστορίας του Συλλόγου. Η άποψή μας είναι ότι πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες στηρίζοντας τις προσπάθειες ΠΑΕ ΚΑΕ και Ερασιτέχνη και γενικότερα όλης της Παναθηναϊκής οικογένειας. Παράλληλα, πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι σημαντική η βοήθεια του απλού κόσμου και στα απλά τμήματα του Ερασιτέχνη και όπου αλλού χρειάζεται. Πρέπει να διασώσουμε τη Λεωφόρο. Αυτή είναι η θέση μας. Η δυναμική του Παναθηναϊκού είμαστε όλοι εμείς. Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες. Όνειρο μας είναι να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα του Παναθηναϊκού».

Εκ μέρους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Στράτος Σωπήλης ανέφερε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΠΑΝ.ΚΙ. για την πρόσκλησή του. Είμαστε όλοι ενωμένοι αυτές τις δύσκολες στιγμές. Γνωρίζουμε όλοι την οικονομική ένδεια που υπάρχει στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μοναδικός και αδιαίρετος. Ο Παναθηναϊκός είναι αγάπη όλων και πρέπει να είμαστε κοντά».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, υποστήριξε: «Ο Ερασιτέχνης στηρίζει την κίνηση του ΠΑΝ.ΚΙ. γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Για αυτό είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την κίνηση. Στη σημερινή εποχή παντρεύονται τα πάντα ίσως ο αθλητισμός μας κάνει να δούμε με διαφορετικό μάτι την πολιτική».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η αρχηγός του γυναικείου βόλεϊ, Ζένια Τσίμα, που τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε να έρθουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος ένα κοινωνικό φαινόμενο», ενώ η συμπαίκτριά της, Αποστολία Νούσια, πρόσθεσε: «Ήρθαμε από το γυναικείο τμήμα να στηρίξουμε τους ανθρώπους του ΠΑΝ.ΚΙ. Οι αθλητές του Παναθηναϊκού είμαστε ένα με τους φιλάθλους είμαστε εδώ για να τους στηρίξουμε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: