Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

«Η διάθεση και η θέληση έφεραν την νίκη για τον ΠΑΟΚ»

untitledα
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για τον χθεσινό ντέρμπι και την νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη.
Για το πώς είδε αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ: « Πιστεύω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, πίεσε πάρα πολύ στο μισό γήπεδο τον Άρη, τρέξανε αρκετά χιλιόμετρα οι παίκτες και δημιουργήσανε πάρα πολλές ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσανε να βάλουνε ένα και δυο γκολ αλλά κυρίως μετά τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, άλλαξε η εικόνα, ήρθαν και τα γκολ, ήρθε και η νίκη. Ο Άρης έπαιξε αρκετά έξυπνα, ροκάνισε τον χρόνο, διέκοπτε το παιχνίδι σε ορισμένα διαστήματα και σίγουρα δεν μπορούσε να υπάρχει η ροή που ήθελε ο ΠΑΟΚ. Δεν μπορούμε όμως να αμφισβητήσουμε την προσπάθεια των παικτών και τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Φαινόταν πάντως στην διάρκεια του παιχνιδιού ότι ο Άρης δεν θα μπορέσει να αντέξει αυτήν την πίεση και όπως και έγινε. Ένας-Ένας οι παίκτες του ζητούσαν αλλαγή, είτε από τραυματισμούς, είτε από την πίεση και από εκεί και πέρα με τις αλλαγές που έγιναν στον ΠΑΟΚ κρίθηκε το αποτέλεσμα. Μπήκε ο Στοχ, ο Λούκας και ο Βούκιτς και ο Άρης δεν είχε λύσεις για ενισχυθεί από τον πάγκο και θεωρώ ότι αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο».
Αν έλειπαν Στοχ και Λούκας από το δημιουργικό κομμάτι του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: «Δεν το πιστεύω, γιατί σε όλα τα ματς ο ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να πούμε ότι παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο. Παρά το γεγονός ότι αυτοί οι παίκτες ήτανε στον πάγκο δεν άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του. Αυτό που διέφερε σε αυτό το παιχνίδι ήταν η διάθεση και η θέληση των παικτών του ΠΑΟΚ για να πάρουνε την νίκη».
Για το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα και το έδειξε στο μεταξύ μας παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ όμως πρέπει να μείνει κοντά και να τον κερδίσει μέσα στην Τούμπα. Η συνέχεια περιμένω να είναι η ίδια, ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στους στόχους και θεωρώ ότι έχει το υλικό για τα παιχνίδια που έχει να δώσει.  ΠΑΟΚ χρειάζεται καλό κλίμα και όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: