Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

“Πατριώτης ο Σαββίδης”

paok
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στο Αλμάτι, Παύλος Θεοδωρίδης και αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σαχτέρ Καραγκαντί.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Παύλος Θεοδωρίδης:
Για την συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη: “Είχαμε πολλά ερωτήματα να θέσουμε και ζητήματα να αναλύσουμε . Ήταν πάρα πολύ χαρούμενος που κέρδισε ο ΠΑΟΚ “.
Για το αν ο Ιβάν Σαββίδης έζησε με αγωνία το παιχνίδι: “Ήταν πολύ χαρούμενος και με τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αγώνας δεν είχε πολλή αγωνία. Πέντε λεπτά μετά το τέλος έφυγε, οπότε δε τον είδα μετά τη λήξη του αγώνα”.
Γι’ αυτά που προσφέρει στην ελληνική κοινότητα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ: “Βοηθάει πολύ. Με διάφορες δραστηριότητες, αλλά και οικονομικά”.
Για το αν θα γίνει σύντομα και άλλη συνάντηση: “Τον περασμένο χρόνο ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη και είδαμε το ΠΑΟΚ Ολυμπιακός. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Από εκεί και πέρα, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόσκληση για κάτι άλλο”.
Για το πως πανηγύρισαν οι ομογενείς τη νίκη: “Ήταν περίπου 100 ομογενείς, οι οποίοι ήταν πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Εμφανίστηκαν καινούργιοι οπαδοί,  μετά την επιτυχία αυτή. Εμείς εδώ αγαπάμε και πονάμε τον ΠΑΟΚ”.
Για τον Ιβάν Σαββίδη: “Τον χαρακτηρίζω ως πατριώτη, που αγαπά την πατρίδα του. Η πρόσκληση στον αγώνα ήταν για μας ένα σπουδαίο δώρο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: