Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Πρότεινε παίκτες η Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προσπαθεί να αδειάσει το ρόστερ της από ποδοσφαιριστές που δεν θέλει. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προτείνει δύο από αυτούς στον Παναθηναϊκό.

Πρότεινε παίκτες η Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προσπαθεί να αδειάσει το ρόστερ της από ποδοσφαιριστές που δεν θέλει. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προτείνει δύο από αυτούς στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο… άνοιξε δουλειές το καλοκαίρι μετά την μετακόμιση του Πράνιτς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, στους πράσινους έχουν προταθεί δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στο εφετινό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για τον Ζακαρία Λαμπιάντ και τον Ζεφρέν τους οποίους τους έχει προτείνει και στον Παναθηναϊκό και σε άλλες ομάδες να τους παραχωρήσει.

Ο πρώτος είναι 20 ετών περιφερειακός επιθετικός, με καταγωγή από το Μαρόκο αλλά με ολλανδικό διαβατήριο και με καλή παρουσία πριν από περίπου δύο χρόνια στην Αϊντχόφεν.

Ο δεύτερος είναι 25 ετών, ξεκίνησε από την Ακαδημία της Μπαρτσελόνα ως ένα μεγάλο ταλέντο από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα αλλά ποτέ δεν επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις όσων μιλούσαν εγκωμιαστικά για αυτόν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: