Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

«Σημασία έχουν οι νίκες»

kontew
Xαρούμενος για την νίκη του Ηρακλή δήλωσε ο Πέτρος Κοντεών που μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών στην Συνέντευξη Τύπου. Βέβαια παρουσιάστηκε αρκετά προσγειωμένος τονίζοντας ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να νικάει η ομάδα.
Αναλυτικά:
«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την αγωνιστικότητα. Ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ. Μετά την Κέρκυρα ήρθαμε με αισιοδοξία. Δυστυχώς με την βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να χαρούμε. Ήταν μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτεροι. Δεν θέλαμε να δεχθούμε γκολ και από εκεί και πέρα με την ικανότητα των παικτών να πετύχουμε γκολ. Ήταν ικανοποιητικό που δεν δεχθήκαμε γκολ για δεύτερο παιχνίδι. Κοιτάμε το δύσκολο παιχνίδι με το Αιγίνιο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»
Όσο για την δική του παρουσία:
«Είμαι χαρούμενος που βοηθάω. Αύριο κάποιος άλλος θα βοηθήσει. Έχουμε 25 παίκτες. Κάποια στιγμή δεν θα είμαι καλά και θα βοηθήσει κάποιος άλλος που θα μπει. Με χαροποιεί που η παρουσία μου συνδυάζεται με νίκες αλλά δεν έχει να κάνει με την παρουσία μου»
Για τον κόσμο:
«Σίγουρα είναι σημαντικό να νιώθουμε την αγάπη του κόσμου. Όταν είναι εκδηλωτικός σε κάνει να δώσεις το κάτι παραπάνω. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Κανένας δεν περισσεύει αυτή την στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: