Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Καλάθι και πρόκριση η Μάλαγα!

Η Μάλαγα με καλάθι του Γκρέιντζερ σε νεκρό χρόνο, πήρε τη νίκη-πρόκριση μέσα στην Σιένα.

Καλάθι και πρόκριση η Μάλαγα
Η Σιένα έφτασε στην πηγή στα 42’’ πριν το τέλος, αφού προηγήθηκε με 60-59. Ο Χάκετ, με καλάθι 4’’ πριν το τέλος, ισοφάρισε σε 62-62, ωστόσο ο Γκρέιντζερ, κράτησε για τον εαυτό του, τον τελευταίο λόγο και η Μάλαγα προκρίθηκε ως 3η από τον 3ο όμιλο. Ένα ματς που πήγε σε μικρό σκορ, σε όλη την διάρκεια, αλλά στην τελευταία περίοδο, οι αντίπαλοι τα έδωσαν όλα, με τον Τζέισον Γκρέιντζερ να σημειώνει το νικητήριο καλάθι στο «Νέλσον Μαντέλα Φόρουμ».

Η Μάλαγα με καθοδηγητή τον Κάνερ Μέντλεϊ στην πρώτη περίοδο, κατάφερε να πάρει μια διαφορά πέντε πόντων, που σ’ ένα ματς με τόσο μικρό σκορ, είχε τη σημασία της. Στην δεύτερη περίοδο, κατόρθωσε ν’ ανοίξει την υπέρ της διαφορά και να φτάσει στους 12 πόντους την διαφορά, που ήταν και η μεγαλύτερη στο ματς, λίγο πριν κλείσει το δεκάλεπτο, με τους Ιταλούς να μειώνουν στους 10 στο φινάλε του.

Στο δεύτερο μέρος, η Σιένα έσφιξε ακόμα περισσότερο την άμυνα της και να μειώσει την διαφορά με τον Χάκετ, ακόμα και στον έναν πόντο (38-39), αλλά ο Κάλογουεϊ, μ’ ένα τρίποντο, έστειλε στους τέσσερις, ξανά την διαφορά.

Στην τελευταία περίοδο, είχαμε τέσσερις ισοπαλίες, μέχρι που η Μάλαγα, με δύο τρίποντα, ένα του Γκρέιντζερ και ένα του Κάλογουεϊ έστειλαν την διαφορά στους έξι. Η Σιένα ροκάνισε την μικρή διαφορά και στο 42’’ πριν το τέλος, προηγήθηκε με 60-59. Ο Τούλσον με το μοναδικό καλάθι του στον αγώνα, έκανε το σκορ, 60-62, ο Χάκετ ισοφάρισε στα 4’’ πριν το τέλος, αλλά ο Γκρέιντζερ, κράτησε τον τελευταίο λόγο και με ένα απίθανο σουτ, με το ένα χέρι, έδωσε τη νίκη στη Μάλαγα.

Τα δεκάλεπτα: 12-17, 22-32, 38-42, 62-64

Σιένα: Χάντερ 14, Κάρτερ 14 (4), Ρες, Χάκετ 6, Γκριν 12, Βιτζιάνο 2, Κούρνοχ 8 (2), Ρότσεστι 2, Όρτνερ, Νέλσον 4

Μάλαγα: Κάλογουεϊ 13 (3), Σουάρεθ 3 (1), Τούλσον 3 (1), Χετσχάϊμερ, Κάνερ Μέντλεϊ 20 (2), Βιδάλ, Βάσκεθ 8, Κουζμίνσκας, Στίματς 4, Γκρέιντζερ 13 (1)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: