Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ματσιούλις: «Παίξαμε με περισσότερη δύναμη και πάθος»

Μεγαλύτερη θέληση και ενέργεια από τον Ολυμπιακό, έβγαλε στο παρκέ του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός και αυτόν τον βοήθησε να φτάσει στη νίκη, σύμφωνα με τον Γιόνας Ματσιούλις.

Ματσιούλις: «Παίξαμε με περισσότερη δύναμη και πάθος»
Πιο δυνατά και με περισσότερο πάθος αγωνίστηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός και με τη βοήθεια του κόσμου έφτασε στη νίκη, όπως υποστήριξε ο Γιόνας Ματσιούλις.

«Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλαμε πολύ τη νίκη. Παίξαμε με περισσότερη δύναμη και πάθος από τον αντίπαλό μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας τα καταφέραμε», είπε ο Λιθουανός φόργουορντ και συνέχισε αναφερόμενος στον τραυματισμό του:

«Είχα μόνο μία προπόνηση, αλλά ένιωσα πολύ καλά και σήμερα ο κόσμος μας βοήθησε με την ατμόσφαιρα που δημιούργησε».

Όσο για τον τελικό με τον Άρη; «Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας. Είναι μία ομάδα που έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν τίτλο. Εμείς ελπίζουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση εκείνη την περίοδο και να μην έχουμε άλλα προβλήματα τραυματισμών».

Ο Ματσιούλις ιδιαίτερα ευδιάθετος μάλιστα, ευχήθηκα στα ελληνικά στους εκπροσώπους του Τύπου λέγοντάς τους: «Καλά Χριστούγεννα Όλοι!»


Μπράμος: «Η άμυνα έκανε τη διαφορά…»

Στην καλή άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός και κράτησε τον Ολυμπιακό σε χαμηλά επίπεδα, στην επίθεση, στάθηκε ο Μάικ Μπράμος, μετά το τέλος του αγώνα.

Στην άμυνα που έπαιξε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, αλλά και στις δύσκολες επιθέσεις που έφεραν πόντους για τον Παναθηναϊκό, στάθηκε μετά το τέλος του ματς, ο Μάικ Μπράμος. Ο ομογενής φόργουορντ των «πράσινων» αναφέρθηκε στη νίκη που έφερε την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και στην επόμενη μέρα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά: «H άμυνα ήταν το "κλειδί". Οι αντίπαλοί μας ευστόχησαν σε μερικές δύσκολες προσπάθειες, αλλά εν τέλει η άμυνα έκανε τη διαφορά, όπως και τα καλάθια μας στο τέλος. Αγωνιστήκαμε με καρδιά και πάθος. Κυνηγήσαμε πολλές μπάλες, πήγαμε πρώτοι στο ριμπάουντ. Η τακτική έπαιξε ρόλο, αλλά περισσότερο η καρδιά», τόνισε αρχικά ο Μπράμος.

«Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι κι υγιείς. Πρέπει να "χτίσουμε" πάνω σ' αυτή τη νίκη. Δε θέλαμε τη νίκη τόσο, ώστε μας βοηθήσει, όσο να επουλώσουμε τις πληγές μας. Ακόμα υπάρχει ο τελικός του θεσμού. Έχουμε πολλούς μαχητές στην ομάδα, παρότι δεν αγωνιστήκαμε όπως θα θέλαμε. Η επιθυμία μας είναι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά κι όχι δύο πίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: