Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ντελ Μπόσκε: «Εξαιρετικοί και οι τρεις»

Καμία σημασία δεν έχει για τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ποιος από τους Μέσι, Ρονάλντο και Ριμπερί κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα» γιατί και οι τρεις είναι εξαιρετικοί.

Ντελ Μπόσκε: «Εξαιρετικοί και οι τρεις»
Οποίος από τους τρεις υποψήφιους (Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Φρανκ Ριμπερί) κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα» δεν θα… ενοχλήσει τον τεχνικό της εθνικής Ισπανίας Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, καθώς όπως δήλωσε και οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι εξαιρετικοί.

«Νομίζω ότι είναι καλό για το ισπανικό ποδόσφαιρο να έχει παίκτες όπως ο Μέσι και ο Ρονάλντο. Είναι παίκτες που σκοράρουν πολύ συχνά και είναι προνόμιο για την La Liga που τους έχει», τόνισε αρχικά ο 63χρονος Ισπανός και πρόσθεσε:

«Δεν έχω καμία ιδέα για το ποιος θα κερδίσει τη ‘Χρυσή Μπάλα’ και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν με νοιάζει . Οι τρεις υποψήφιοι είναι πολύ καλοί και δεν υπάρχει ντροπή για όποιον από τους δυο χάσει».

Ακόμα, ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε και σ τον Ίκερ Κασίγιας και το αν προβληματίζεται από την αγωνιστική του απραξία εν όψει του Μουντιάλ: «Ο Ίκερ αγωνίζεται στο Champions League και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Η φυσική του κατάσταση είναι μια χαρά».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: