Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

«Στις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα ο Μαρκάνο»

Ρωσικές ιστοσελίδες αναφέρουν πως ο Μαρκάνο πιέζει τη Ρουμπίν Καζάν να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και εκτιμούν ότι στις αρχές της νέας εβδομάδες ο παίκτης θα είναι στην Αθήνα.

«Στις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα ο Μαρκάνο»
Η προσπάθεια που καταβάλει ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει τον Μαρκάνο ως δανεικό από την Ρουμπίν Καζάν απασχολεί αρκετά τα ρωσικά ΜΜΕ.

Πολλές ιστοσελίδες της χώρας, δίνουν αρκετές πιθανότητες στην επιστροφή του ισπανού κεντρικού αμυντικού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όμως μια εξ αυτών έκτιμά –βάσει των πληροφοριών που έχει- πως ο παίκτης δεν αποκλείεται να είναι στην Αθήνα στις αρχές της νέας εβδομάδας.

Το δημοσίευμα αυτό προσθέτει ότι ο Μαρκάνο, ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία για μια μινι-προετοιμασία με την ομάδα του πιέζει τη διοίκηση της Ρουμπιν Καζάν για να αποδεχθεί την πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός.

«Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Ρουμπίν –ακόμη- δεν έχει αποδεχθεί την διαφοροποιημένη πρόταση την οποία έχουν καταθέσει οι Έλληνες, την στιγμή που ο παίκτης επιμένει στην αποχώρησή του», αναφέρει.

Μάλιστα προσθέτει άλλο ένα στοιχείο το οποίο αποδεικνύει ότι προετοιμάζεται για τον διάδοχο του Μαρκάνο, καθώς έχει κινηθεί για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Λοκομοτίβ Μόσχας, Τάπακα Μπουρλάκα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: