Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Πεδουλάκης: «Ο ρυθμός θα κρίνει το ματς»

Η ομάδα που επιβάλει τον δικό της ρυθμό θα είναι και η νικήτρια στο ντέρμπι των «αιωνίων», όπως δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης.

Πεδουλάκης: «Ο ρυθμός θα κρίνει το ματς»
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική του Top 16 και ο Αργύρης Πεδουλάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για τον νικητή που θα έχει το ντέρμπι.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε ότι ο ρυθμός θα κρίνει το παιχνίδι και αυτός που θα τον επιβάλει θα κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της νίκης.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ λέγοντας ότι πιστεύει ότι θα είναι στην διάθεσή του.

«Ξέρουμε πως είναι ένα ειδικό παιχνίδι στη χώρα μας. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, μεγαλύτερη ενέργεια. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει κάποια πράγματα τελευταία, αλλά έτσι κι αλλιώς οι δυο ομάδες γνωρίζονται καλά», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «πράσινων».

«Πιστεύω πως η ομάδα που θα επιβάλει τον ρυθμό της, θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Οι λεπτομέρειες επίσης είναι πολύ σημαντικές για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Είχαμε κάποια προβλήματα με τον Τζέιμς Γκιστ στη διάρκεια της προετοιμασίας μας, αλλά ελπίζουμε πως θα παίξουν όλοι», ολοκλήρωσε ο Πεδουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: