Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Πρίφτης: «Κι αυτό τελικός»

Ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή του στην Α1 θέλει να κάνει ο Κολοσσός αντιμετωπίζοντας τα Τρίκαλα.

Πρίφτης: «Κι αυτό τελικός»
Ο Κολοσσός Ρόδου δεν επαναπαύεται στη σημαντική νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του Πανελευσινιακού και θέλει μία ακόμη, στα Τρίκαλα για τη 19η αγωνιστική το Σάββατο (16:00), προκειμένου να νιώσει πιο άνετα στην Α1.

«Αντιμετωπίζουμε το ματς όπως ακριβώς και τα Τρίκαλα, σαν τελικό. Και θα προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε κάθε ευκαιρία και κάθε δυνατότητα που θα μας δοθεί. Αυτό άλλωστε είναι και η λογική όλων των αναμετρήσεων από εδώ και στο εξής για όλες τις ομάδες», δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού, Δημήτρης Πρίφτης. «Τα Τρίκαλα είναι μια οργανωμένη ομάδα που παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση εντός έδρας και μέσα από την άμυνα της προσπαθεί να βρει εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Εκεί ακριβώς βρίσκεται και το "κλειδί" της αναμέτρησης, στα λάθη και στις αποφάσεις που θα πάρουμε», πρόσθεσε.

Ο γκαρντ των Ροδιτών, Άγγελος Τσάμης, είπε: «Πηγαίνουμε στα Τρίκαλα να παίξουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος κατά τη γνώμη μου. Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα με καλούς ξένους, αλλά και καλούς Έλληνες παίκτες. Και όλοι μαζί συνθέτουν ένα ανταγωνιστικότατο σύνολο. Εμείς πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, ειδικά στην ατομική άμυνα, στο ένας εναντίον ενός. Πρέπει όλοι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Επίσης θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Εάν δεν δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες στον αντίπαλο μας, θεωρώ πως θα έχουμε καλή τύχη στην εξέλιξη του ματς και μια μεγαλύτερη τύχη σε ό,τι έχει να κάνει με το τελικό αποτέλεσμα και το πλεονέκτημα για τη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι "τελικός" από εδώ και πέρα, αλλά εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσεγγίσουμε το παιχνίδι όπως ακριβώς έχουμε πει και δουλέψει. Στα Τρίκαλα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος για να δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: