Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Επιστολή Μόγες στον κόσμο και μήνυμα ανάκαμψης!

Ο Ντέιβιντ Μόγες ευχαριστεί μέσω επιστολής του, τους φίλους της Γιουνάιτεντ για τη στήριξής τους, ενώ υπόσχεται πως η ομάδα θα γίνει και πάλι αυτή που είχαν συνηθίσει να βλέπουν. Στην... κόψη του ξυραφιού οι «κόκκινοι διάβολοι» κι ο Σκωτσέζος τεχνικός ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να κάνει «φρούριο» το «Ολντ Τράφορντ», για να μπορέσει ο σύλλογος να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.
Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει: 
«Ακόμη κι αν ήξερα πως αυτή η δουλειά θα είναι μια πρόκληση, όταν ανέλαβα δεν μπορούσα να προβλέψω πως θα κάνουμε μία τόσο κακή χρονιά, κάτι που φαντάζομαι ισχύει και για εσάς. Οι παίκτες μου, το επιτελείο και εγώ θέλουμε απελπισμένα να το αλλάξουμε αυτό.
Έχετε συνηθίσει να βλέπετε μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η στήριξη που έχετε δείξει στους παίκτες και εμένα, είναι απίστευτη. Στα εκτός έδρας, οι οπαδοί μας παρέμειναν οι καλύτεροι στην χώρα, ενώ στο «Ολντ Τράφορντ» η αδιάκοπη στήριξή σας ήταν αξιοπρόσεκτη και καλοδεχούμενη. Το να υποστηρίζεις την ομάδα σου όταν κερδίζει, είναι εύκολο, αλλά είναι πιο δύσκολο να το κάνεις όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η στήριξη που μας δείχνετε είναι εκπληκτική.
Όπου και να πάμε, ο κόσμος έξω από τον σύλλογο έχει πολλά να πει γι' αυτόν, αλλά όλοι μείναμε κοντά σε κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές στη σεζόν και πιστεύω ακράδαντα ότι στο τέλος της μεγάλης διαδρομής, θα μπορέσουμε να βρεθούμε στην άλλη άκρη πιο δυνατοί. Όλα όσα περάσαμε θα μας κάνουν καλύτερη, δυνατότερη ομάδα και σύλλογο στο μέλλον.
Στο παρελθόν έχετε δει ομάδες με χαρακτήρα νικητή εδώ και δεν έχω καμία αμφιβολία πως με την πάροδο του χρόνου θα δείτε ακόμη μία. Ένα μεγάλο βήμα για να το κάνουμε αυτό θα είναι να μετατρέψουμε το «Ολντ Τράφορντ» και πάλι σε φρούριο, όπως το ξέραμε τόσα χρόνια. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κάνουμε θετικές εμφανίσεις και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα για να γίνει αυτό, ώστε να κάνουμε τους κατόχους διαρκείας και όλους τους οπαδούς μας να έχουν λόγο να φωνάξουν.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: