Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Μαρκόπουλος: «Δε θα την ξεχάσω ποτέ»

Συγκινημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, με αφορμή τη βράβευση της ομάδας που κατέκτησε το κύπελλο Κόρατς το 1994.

Μαρκόπουλος: «Δε θα την ξεχάσω ποτέ»
Ο ΠΑΟΚ νίκησε στην παράταση τη Νέα Κηφισιά για την 22η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν διπλά ευχαριστημένος και συγκινημένος, για το ότι στο ημίχρονο, βραβεύθηκε από την ΚΑΕ η ομάδα του 1994, που υπό τις οδηγίες του κατέκτησε το κύπελλο Κόρατς είκοσι χρόνια πριν.

Αναλυτικά ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε:

«Καταρχάς θέλω να πω ότι είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς αντίκρισα τους παίκτες μου που μαζί κατακτήσαμε έναν πολύ σημαντικό τίτλο πριν 20 χρόνια. Πραγματικά δεν θα ξεχάσω ποτέ την σημερινή τελετή. Σχετικά με το παιχνίδι, ήταν ένα ποιοτικό ματς ο κόσμος ευχαριστήθηκε μπάσκετ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ο αντίπαλος μας έπαιξε πολύ καλά και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το γεγονός ότι είχαμε μια διαφορά 14 πόντων και καταφέραμε να την χάσουμε, γεγονός που με προβληματίζει ιδιαίτερα. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και αυτό μέτρησε πολύ.

Ο Κούπερ πραγματικά κατέβαλε τεράστια προσπάθεια, ήταν να μην παίξει αλλά το παιδί αγωνίστηκε και δείχνει πόσο θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Ο Πέιν δυστυχώς δεν τα κατάφερε , τον περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά η κατάσταση του δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: