Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Μπορεί να… κοιμάται ήσυχος ο Μπουφόν!

Λίγους μήνες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Τσέζαρε Πραντέλι ξεκαθάρισε πως ο μόνος σίγουρος για την αποστολή της εθνικής Ιταλίας είναι ο Τζίτζι Μπουφόν.

Μπορεί να… κοιμάται ήσυχος ο Μπουφόν
Κάθε ποδοσφαιριστής με το δικαίωμα να αγωνιστεί στην εθνική Ιταλίας θα έχει την ευκαιρία το επόμενο διάστημα να αποδείξει πως αξίζει μια θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, αφού όπως τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο Μπουφόν είναι ο μόνος που έχει κλείσει θέση από τώρα.

Αντίθετα, όλοι οι άλλοι –συμπεριλαμβανομένου και του Μπαλοτέλι- θα κριθούν στην πορεία.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τίποτα. Ο μόνος που έχει εγγυημένη τη θέση του είναι ο Μπουφόν», τόνισε ο Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα άλλα μεγάλα ονόματα που παρουσιάζονται από τον Τύπο της χώρας ως σοβαρές υποψηφιότητες:

«Όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες είναι υπό εξέταση, ακόμα και ο Μπαλοτέλι. Ο Αντόνιο Κασάνο θα μπορούσε να βρεθεί στην 23αδα και η πόρτα της εθνικής είναι ανοιχτή για εκείνον, αλλά γνωρίζουμε ότι θέλει υποστήριξη. Δεν μπορεί μόνος του να κάνει τη διαφορά.

Ο μόνος σίγουρος για μένα είναι ο Τζίτζι. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να αποδείξουν ότι βρίσκονται σε καλή σωματική και πνευματική κατάσταση όσο πλησιάζει ο καιρός για το Μουντιάλ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: