Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Μία …Θεσσαλονίκη, ένας …ΠΑΟΚ!!

Πόσο χαίρονται οι ΠΑΟΚτσήδες χωρίς Άρη και Ηρακλή; Τι φοβερά γράφτηκαν αυτές τις ημέρες; Ποιοι παίρνουνε ...μετάλλια στις κωλοτούμπες; Γράφει ο Δημ. Τσορμπατζόγλου.
Επιτέλους τελείωσε για εμάς το "μίζερο" Μουντιάλ για να ασχοληθούμε με την πρωταθληματάρα μας. Έγινε και η κλήρωση!

Κατά πρώτο λόγο είναι απίστευτο ότι η Θεσσαλονίκη "εκπροσωπείται" από μια ομάδα. Έγινε πράξη το "όνειρο" των ΠΑΟΚτσήδων για …"μία πόλη, μια ομάδα". Αλήθεια: Και τώρα τι γίνεται;

Χωρίς Άρη; Χωρίς Ηρακλή; Τι καταλαβαίνουμε; Ναι μεν είναι ο εγωισμός και ο στόχος που κάποτε μπήκε εδώ από τους ΠΑΟΚτσήδες για να πικάρουν τους συμπολίτες, αλλά τώρα που αυτό επετεύχθη, είμαστε σίγουροι ότι οι μισοί, χαλάστηκαν! Θα τους λείψει ο Άρης και όλο αυτό που κουβαλάει! Είναι φανερό ότι η εικόνα δεν είναι ωραία, όπως και ο μαραθώνιος δεν θα έχει αυτή την κόντρα που τονώνει λίγο, το έτσι και αλλιώς μικρό ενδιαφέρον. Τώρα θα μου πείτε: Αν έπαιζε αυτός ο περσινός ο Άρης, τι είχε να δώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Δείτε όμως και το άλλο: Αρνητικό ρεκόρ για τη Θεσσαλονίκη η μία ομάδα, αρνητικό ρεκόρ όμως και για την Αθήνα ή όλο το λεκανοπέδιο, που έχει μόνο τέσσερις ομάδες!

Να όμως! Οι -με το ζόρι- υπερασπιστές της δυναμικής και της αξιοκρατίας που δήθεν επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν άλλο ένα επιχείρημα! Εξάλλου τόσο κόπο κάνουν τις τελευταίες ημέρες για να αποδείξουν ότι …ο ήλιος βγαίνει από τη δύση!

Με αφορμή την επιτυχία της Εθνικής ομάδας, τις περασμένες ημέρες, αλλά και χθες που κυριαρχούσε η κλήρωση, πόσες και πόσες κωμικοτραγικές προσπάθειες δεν έγιναν για να μας πείσουν ότι …"αφού έχουμε καλή εθνική ομάδα, διαθέτουμε καλό ποδόσφαιρο και φυσικά έχει αξία και το ελληνικό πρωτάθλημα!!!".

Φοβερά πράγματα γράφτηκαν! Απίστευτα πράγματα ειπώθηκαν! Τρομακτικές προσπάθειες έγιναν για να εξισορροπηθεί η συμμετοχή στους 16 του Μουντιάλ, με τους αγώνες που κόβουν 789 εισιτήρια!!!

Το εκπληκτικό είναι ότι όλοι αυτοί που σήμερα πανηγυρίζουν γιατί μετά από μήνες πιστεύουν ότι βρήκαν επιχείρημα για να στηρίξουν το "προϊόν", αυτοί οι ίδιοι αν ο Σαμαράς δεν έβαζε το πέναλτι με την Ακτή, θα ανέλυαν πόσο κακό κάνει στην Εθνική ο μικρός εσωτερικός ανταγωνισμός, μαζί και η δυσπιστία με αφορμή τον καυγά ενός παίκτη του ΠΑΟΚ και ενός του Ολυμπιακού, που μετέφεραν τα συλλογικά προβλήματα στη Βραζιλία! (μιλάμε ότι αν η …κωλοτούμπα γίνει Ολυμπιακό άθλημα, θα κουραστούμε να μετράμε μετάλλια!!!)

* Σπάνιο ποδοσφαιρικό γεγονός η υποδοχή στο αεροδρόμιο για τους Έλληνες διεθνείς μετά από μία ήττα! Ακόμη πιο σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα η αποθέωση του Γκέκα! Από το πρώτο λεπτό που έφθασε η ομάδα! Αυτοί που πήγαν εκεί μάλλον δεν έχουν facebook και twitter!

* Σημειώστε και κάτι άλλο: Όπως τώρα αυτοί που πανηγύριζαν περισσότερο με την επιτυχία της εθνικής στο μουντιάλ, ήταν εκείνοι που αρχικά ξεφώνιζαν με διάφορες αφορμές, όπως το ότι …"δεν κλήθηκε ένας σέντερ μπακ", έτσι και τον Σεπτέμβριο θα γίνει με την Εθνική του μπάσκετ! Θυμηθείτε το! Αυτοί που τώρα "ξεσκίζουν" την ομάδα, αυτοί τότε θα προσπαθούν να καπηλευτούν την επιτυχία της!

* Κατά τα άλλα στον ΠΑΟΚ …όλα καλά!

Ο προπονητής έκανε να υπογράψει 22 ημέρες.
Η πρώτη μεταγραφή (Ρατ) δεν έχει υπογράψει μετά από 17 μέρες!
Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε στις 30 Ιουνίου 11 παίκτες, από τους οποίους οι εφτά βασικοί και αντ΄ αυτών έχει κλείσει έναν!
Α! Και τον Πάμπλο Γκαρσία που δεν τον άφησαν να παρουσιαστεί επειδή δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο, ξεκίνησαν οι προπονήσεις, έπιασε δουλειά, αλλά …ξέχασαν να του φέρουν το χαρτί να βάλει την τζίφρα!

Πλάκα θα έχει να γίνει το θαύμα (γιατί περί αυτού πρόκειται και ας μην ανησυχούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού…) και να δικαιωθεί στο CAS για το σκάνδαλο με την αφαίρεση βαθμών! Θα δεις στα προκριματικά του Champions League, βασική ενδεκάδα με Κατσικά-Κιόσε, Πόζογλου, Πόποβιτς, Κουλούρη και θα τρίβεις τα μάτια σου!           
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: