Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Αποφασίζει ο Φαν Χάαλ!!

Μετά την επιστροφή της αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τις ΗΠΑ, θα ανακοινώσει ο Λουίς Φαν Χάαλ τα ονόματα των παικτών, που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Αποφασίζει ο Φαν Χάαλ
Πλησιάζει η ώρα της κρίσης για τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει ο Λουίς Φαν Χάαλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός προπονητής αποκάλυψε ότι οι αποφάσεις του θα γίνουν γνωστές μετά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, επισφαλής είναι η θέση των Ζαχά, Καγκάβα, Ερνάντες, Άντερσον, Νάνι και Φελαϊνί.

«Θα πάρω τις αποφάσεις μου μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά International Champions Cup. Έδωσα χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές και πλέον ξέρω περισσότερα για τον καθένα, απ’ ό,τι πριν» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σίγουρα είναι μικρό το διάστημα για τέτοιου είδους αποφάσεις, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να δίνεις στους παίκτες την δυνατότητα να κάνουν μια μεταγραφή, όταν θεωρείς ότι οι προοπτικές τους δεν είναι τόσο υψηλές. Πρέπει να υπάρχει το σχετικό περιθώριο, γιατί μετά τις 31 Αυγούστου είναι πολύ αργά. Θα το πω στους παίκτες κατ’ ιδίαν, όχι σε εσάς τους δημοσιογράφους». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: