Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

«Ο ΠΑΟΚ έχασε από δικά του λάθη»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης.
Μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την ενίσχυση που αποφασίστηκε χθες το βράδυ.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Αρχικά για την ήττα από τον Παναθηναϊκό τόνισε:
«Δεν πιστεύω ότι έχασε λόγω Παναθηναϊκού, η οποία είναι πειθαρχημένη ομάδα και χθες έπαιξε για να πάρει το αποτέλεσμα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν σε καλή μέρα και έχασε το παιχνίδι από συγκεκριμένα προσωπικά και ομαδικά λάθη και αυτή ήταν η εικόνα του παιχνιδιού».
Για το αν φάνηκαν οι απουσίες του Μακ και του Ρατς προσέθεσε:
«Δεν υπάρχει αμφιβολία. Παίκτης όπως ο Μακ, ο οποίος ο οποίος μπορεί να πάρει μια πρωτοβουλία και την ατομική ενέργεια, έλειπε και όταν μπήκε ο Περέιρα φάνηκε. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που θα έχει φεγγάρια και δεν πρέπει να είμαστε ενθουσιασμένοι, αλλά ούτε και να απογοητευόμαστε όταν κάτι δεν πάει καλά. Για μένα το σημαντικό είναι να φτιαχτεί μια διαφορετική ομάδα από αυτήν που ξεκίνησε το καλοκαίρι».
Για την διακοπή του αγώνα μετά το γκολ υπογράμμισε:
«Αγωνιστικά να πω ότι επειδή η ομάδα δεν έχει το υπόβαθρο να δρα και να λειτουργεί σε δύσκολες καταστάσεις. Μόλις βάλαμε το γκολ, πήραμε τα πάνω μας, ωστόσο τέτοιες περιπτώσεις ήταν βούτυρο στο ψωμί του αντιπάλου η διακοπή».
«Σε εκείνη τη φάση χάθηκε στα δύο τρία δευτερόλεπτα για το τι θα κάνει και ήταν διστακτικός».
Για το τι σημαίνει αυτή η ήττα για τον ΠΑΟΚ είπε:
«Το καλύτερο μάθημα το οποίο θα μπορούσε να παρθεί είναι ότι πραγματικά δεν πρέπει να έχουμε υψηλές βλέψεις, διότι οι παίκτες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο αν εξαιρέσεις δύο-τρεις μπορούν να σου δώσουν το δέκα, αλλά και το μηδέν. Χθες είδαμε τον Φάνη Τζανδάρη ο οποίος ήταν νευρικός και φάνηκε πως τους έλειπε η εμπειρία. Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε και να απογοητευόμαστε. Τέτοια αποτελέσματα θα τα έχουμε φέτος. Μπορεί να πάει στην Τρίπολη ή στο Καραϊσκάκη και να παίξει πολύ ωραία μπάλα και να πάρει και το αποτέλεσμα».
Για το ότι αποφασίστηκε να κάνουν μεταγραφές:
«Δεν νομίζω να αποφάσισαν χθες το βράδυ τις μεταγραφές. Είμαι σίγουρος πως είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό. Σαφέστατα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, ωστόσο μην θεωρήσουμε πως θα αλλάξει απευθείας η εικόνα της ομάδας, όταν θα έρθουν οι παίκτες. Θα χρειάζονται κάποιο χρόνο και ο Αναστασιάδης θα πρέπει να τους εντάξει στο δυναμικό. Η ανανέωση θα πρέπει να συνεχιστεί και το καλοκαίρι και να ενισχυθεί η ομάδα, όσο από μεταγραφές, αλλά και από τα παιδιά των υποδομών, αφού είναι μία συνεχής διαδικασία αυτή».
Τέλος ο κ. Κούλης Αποστολίδης για το ότι αν περάσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη θα αυξηθεί και το μπάτζετ κατέληξε:
«Άποψή μου είναι ασχέτως αν περάσουμε στην επόμενη φάση ή όχι, η διαδικασία της ενίσχυσης πρέπει να συνεχιστεί γιατί απ’ όσο αντιλαμβάνομαι φέτος βλέπουν το δάσος και όχι το δέντρο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: