Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Μπλαν: «Θέλω να κρατήσω τον Ραμπιό»

Τον Αντριάν Ραμπιό θέλει να κρατήσει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Λοράν Μπλαν, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του, βάζοντας «φρένο» στο ενδιαφέρον της Τότεναμ.

Μπλαν: «Θέλω να κρατήσω τον Ραμπιό»
Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Αντριάν Ραμπιό να αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν και να πηγαίνει στην Τότεναμ έβαλε ο τεχνικός των Παριζιάνων, Λοράν Μπλαν.

Ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε ότι πιστεύει πολύ στον παίκτη του και ότι θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα του.

«Όπως έχω ξαναπεί, ο Ραμπιό είναι ένας παίκτης που θέλω να κρατήσω. Η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Ο ίδιος ανανέωσε και αποτελεί κομμάτι για το μέλλον της Παρί. Τα πήγε πολύ καλά στο πρώτο μισό της σεζόν. Θέλω να τον κρατήσω όμως η περίπτωση του είναι κάπως περίπλοκη λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του. Θα μιλήσω με τον Αντριάν για το αν θα είναι καλύτερο για τον ίδιο να παραμείνει σε εμάς ή όχι και θα αποφασίσω μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου. Όμως, επαναλαμβάνω, ότι τον θέλω στην ομάδα μου. Δεν μπορώ να γίνω πιο ξεκάθαρος!», είπε ο 49χρονος προπονητής που στη συνέχεια επισήμανε ότι βασίζει πολλά στον νεαρό Γάλλο.

«Βασίζομαι πολύ πάνω του. Δε δίστασα να τον ξεκινήσω και στο παιχνίδι ενάντια στη Μετς. Μου αρέσει πολύ ως παίκτης όμως πρέπει και ο ίδιος να καταλάβει ότι χρειάζεται να δουλέψει σκληρά αν θέλει να καθιερωθεί. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στους μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους που ξεκινούν βασικοί στην ηλικία του», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: