Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Παιχνίδια… φωτιά!!

Mατς με ενδιαφέρον τα σημερινά του Κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός αναζητά εκδίκηση στην Ξάνθη. Ο ΟΦΗ δείγματα ζωής στην Κομοτηνή. Ο Ολυμπιακός τον… υγιή Ολαϊτάν και η ΑΕΚ αποδείξεις απέναντι στην Κέρκυρα.

Παιχνίδια… φωτιά!
Ο Παναθηναϊκός αναζητά εκδίκηση στα Πηγάδια! Η ΑΕΚ αποδείξεις για την δυναμική του ρόστερ της απέναντι σε άλλη μια ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Και την ίδια στιγμή ο ΟΦΗ δείγματα ζωής…

Σε αυτά τα τρία παιχνίδια πέφτει το ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα για το Κύπελλο Ελλάδος για την φάση των 16.

Στις 15:00 ο ΟΦΗ έχοντας μόλις 14 παίκτες στην αποστολή του έχει ταξιδέψει στην Κομοτηνή. Τα προβλήματα τεράστια για τους κρητικούς, οι οποίοι βλέπουν συνεχώς το ρόστερ τους να… συρρικνώνεται και μαζί του οι πιθανότητες να κλείσει καλά η εφετινή αγωνιστική σεζόν.

Έχοντας δεχθεί την αφαίρεση των έξι βαθμών λόγω των οφειλών του σε παλιούς παίκτες του, το βάρος είναι λογικό να πέφτει στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία έχοντας ομολογουμένως έχει πολύ δύσκολο έργο.

Την ίδια ώρα ο κάτοχος του τίτλου, Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στα Πηγάδια την Skoda Ξάνθη. Νωπές στο μυαλό των πράσινων οι μνήμες από το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο οποίο γνώρισαν την ήττα.

Σημείο αναφοράς; Ο Μπεργκ ο οποίος αναμένεται να μην είναι στην 11άδα του τριφυλλιού όπως και στο ματς για τη Σούπερ Λίγκα.

Στις 17:15 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Τύρναβο εκτός έδρας. Οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν τον Ρομπέρτο στη σύνθεσή τους, καθώς τραυματίστηκε χθες αλλά θα έχουν τον Ολαϊτάν για πρώτη φορά μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την καρδιά του στο περσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στις 17:45 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα… Άλλο ένα ματς απέναντι σε μια ομάδα της Σούπερ Λίγκας με τον στόχο της Ένωσης είναι ο ίδιος. Η νίκη (όπως και απέναντι στον Ατρόμητο) και η πρόκριση, κάτι που θα αποδείξει ότι δεν έχει κάτι να ζηλέψει από πολλές ομάδες που παίζουν φέτος στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Πανθρακικός – ΟΦΗ (15:00 - OTE SPORT 5)
Χανιά – ΠΑΣ Γιάννινα (15:00 - OTE SPORT 4)
SKODA Ξάνθη – Παναθηναϊκός (15:00 - OTE SPORT 2)
Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης (17:15 - OTE SPORT 4)
Τύρναβος – Ολυμπιακός (17:15 - OTE SPORT 2)
Κέρκυρα – ΑΕΚ (17:45 - OTE SPORT 5).
Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός (19:30 - OTE SPORT 4)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: