Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Το γήπεδο του… Άρη!!

Το δικό του πλάνο για το γήπεδο της ΑΕΚ στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας ετοιμάζεται να παρουσιάσει ο Άρης Βασιλόπουλος, όπως αποκάλυψε σε κουβέντα που είχε με οπαδούς της «Ένωσης».

Το γήπεδο του… Άρη!
Ένα νέο… επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στην κόντρα που έχει ανοίξει ανάμεσα στη διοίκηση της ΑΕΚ και τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας αναφορικά με το νέο γήπεδο της «Ένωσης».

Συγκεκριμένα, ο Αρης Βασιλόπουλος βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες σε διαβούλευση στην περιοχή Απομάχων της Νέας Φιλαδέλφειας και εκεί έριξε τη… βόμβα.

Ο Δήμαρχος υποστήριξε ετοιμάζεται να παρουσιάσει «τεκμηριωμένη απάντηση», όπως τη χαρακτήρισε, που να δείχνει ότι το γήπεδο της ΑΕΚ μπορεί να γίνει κατηγορίας… Champions League στα 26,6 στρέμματα.

Έτσι το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές παραμένει τεράστιο και ο Δήμος δείχνει να είναι απέναντι στις θέσεις του «Δικεφάλου», καθώς είπε: «Γήπεδο elite γίνεται χωρίς να κοπεί ένα δέντρο, χωρίς να δοθεί μέτρο από το άλσος. Περιμένουμε σε 15-20 ημέρες να είμαστε να δώσουμε τεκμηριωμένη απάντηση σε αυτό».

Στη συνέχεια, ο κ. Βασιλόπουλος αποκάλυψε: «Οι όροι μας είναι γνωστοί. Δεν λέγαμε αν δίνονταν αυτά τα στρέμματα από το άλσος να φυτευτούν δέντρα. Αλλά να δοθεί ισόποση έκταση. Μεταξύ άλλων προβλέπεται σύμφωνα με το σχέδιο υπογειοποίηση 500μ. που κατά την άποψή μας είναι κακό κυκλοφοριακό έργο. Δεν είναι καινούργια μελέτη, κατά την άποψή μας είναι τμήμα της μελέτης που είχε γίνει το 2003 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: