Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Μαρτίνεθ: «Έτσι και στην Πρέμιερ Λιγκ»

Ένας είναι ο στόχος του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Να δει τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ το εντυπωσιακό πρόσωπο που έδειξαν την Πέμπτη στην Ελβετία ενάντια στην Γιουνγκ Μπόις! 
Ο προπονητής της Έβερτον έμεινε έκπληκτος με την εμφάνιση των παικτών του και το θρίαμβο με σκορ 4-1, επισημαίνοντας ότι περιμένει να δει ανάλογες εμφανίσεις και εντός συνόρων, προκειμένου να διεκδικήσει η ομάδα το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία.
«Στην Ευρώπη είμαστε τέλειοι. Και εννοώ ότι απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο. Ήμασταν εξαιρετικοί επιθετικά, γενναίοι. Δείξαμε τρομερό χαρακτήρα και βοηθήσαμε τους νέους σε ηλικία παίκτες να μπουν στο ματς γρήγορα, ενώ οι παλιοί χάραξαν το δρόμο για τη νίκη», τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:
«Εντός Αγγλίας δεν νιώθω ότι έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Ίσως το χθεσινό αποτέλεσμα να μας δώσει ώθηση για να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε ξανά το ποδόσφαιρο και στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτός είναι ένας σημαντικός στόχος για εμάς»!
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: