Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Αναστασιάδης: «Κάναμε δώρο στον Παναθηναϊκό»

Λάβρος για το πώς διαχειρίστηκε το σημερινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την ήττα 4-3 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Δείτε τι δήλωσε ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά».

Αναστασιάδης: «Κάναμε δώρο στον Παναθηναϊκό»
Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε δώρο στον Παναθηναϊκό. Δώσαμε την μπάλα, δεν μετακινηθήκαμε, πράγματα που δεν συμβαίνουν συχνά, προσωπικές λάθος επιλογές. Όταν βάζεις τρία γκολ εκτός έδρας απαγορεύεται η ισοπαλία, όχι να χάσεις. Προηγηθήκαμε από καταπληκτικά γκολ και μέσα σε πέντε λεπτά χωρίς κανένα λόγο το 1-2 το κάναμε 3-2. Είμαι στεναχωρημένος θέλαμε το παιχνίδι για να είμαστε κοντά, τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα».

Για το αν στοίχισε η απουσία του Κάτσε: «Τι λέτε; Για ποιον άξονα μιλάτε; Ποιο γκολ μπήκε από τον άξονα; Φταίει το “6άρι” για το γκολ του Καρέλη;».

Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ και πως μπορεί να διορθωθεί η εικόνα: «Εμείς φτιάχνουμε μια καινούργια ομάδα. Από την ομάδα που ξεκίνησε το καλοκαίρι, φτιάχνω μια νέα ομάδα τον Φεβρουάριο. Το γνωρίζει κανείς αυτό; Δεν το γνωρίζει. Μόνο εγώ το γνωρίζω. Επόμενο είναι να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Ήρθαν νέα παιδιά και πρέπει να μάθουν τι ζητάμε από το γήπεδο. Γίνεται σέντρα από τον Παναθηναϊκό και με ένα παίκτη τρώμε γκολ. Με τι έχει να κάνει; Με τακτική; Έχει να κάνει με το ότι πρέπει να πάμε όλοι μαζί με συγκεκριμένες στιγμές Αυτό γίνεται με φιλικούς αγώνες. Δεν γίνεται τώρα. Είναι εύκολο να ρίξεις ευθύνες. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά εδώ.

Έφυγαν κάποιοι παίκτες. Δεν είναι μόνο όσοι ήρθαν αλλά και όσοι έφυγαν. Η ομάδα παίζει με πολλά προβλήματα στον άξονα χωρίς να μπορεί εύκολα να ανταποκριθεί. Εμείς φταίμε για αυτό και είμαστε υποχρεωμένοι να το αλλάξουν. Τα γκολ που δεχόμαστε είναι απαράδεκτα. Μπορεί ο κόσμος να χαίρεται αλλά για τους προπονητές είναι αλλιώς. Θα το πει πιστεύω και ο Γιάννης. Όταν κερδίζεις βέβαια περνάει έτσι. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ».


Για την συνέχεια: «Θα δούμε. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Εσείς βλέπετε την ήττα και τα αποτελέσματα. Όχι όσα γίνονται. Είναι ένα ντέρμπι με μια ομάδα συγκεντρωμένη, με έμπειρους παίκτες και παιδιά με πολύ καλή ψυχολογία. Εμείς ήρθαμε εδώ και τους κάναμε τρία γκολ και μπορούσαμε να τους βάλουμε άλλα τρία. Θα με ρωτήσετε το Μάιο τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ του χρόνου. Το κριτήριο είναι ότι μέρα με τη μέρα η ομάδα είναι καλύτερα. Δεχόμαστε κάποια γκολ. Πρέπει να σταματήσουμε τα παιδαριώδη λάθη. Δεν είναι από ένα πρόσωπο. Κάθε φορά γίνεται από διαφορετικό. Και το πληρώνουμε συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: