Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Παπάζογλου: «Δεν θα αργήσουν να έρθουν οι επιτυχίες για τον ΠΑΟΚ»

Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Παπάζογλου και μίλησε για όλους και για όλα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Οι δύο ομάδες στηρίζονται κυρίως στην έδρα τους. Ο Ατρόμητος είναι πολύ δυνατός στο Περιστέρι και έχει να χάσει πολύ καιρό. Θα το παλέψουμε από το πρώτο λεπτό. Ξέρουμε τη δυναμική του ΠΑΟΚ τι στόχους έχει βάλει τη φετινή χρονιά άσχετο αν δεν τους πέτυχε. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παινχίδι και να είμαστε εμείς οι νικητές. Με την αλλαγή του προπονητή οι παίκτες νιώσανε πιο ελευθερωμένοι και βγάλανε την πραγματική τους αξια. Δεν νιώθανε τόσο πιεσμένοι. Ποιότητα υπήρχε ανέκαθεν στην ομάδα. Τα τελευταία χρόνια ο Ατρόμητος πρωταγωνιστεί στις πρώτες θέσεις, ο νέος προπονητής έβαλε τα δικά του στοιχεία, παίξαμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο και έτσι μπορέσαμε και μπήκαμε στα πλέι οφ που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος».

«Ένας μήνας πολύ κομβικός για τον ΠΑΟΚ, είχε το πλεονέκτημα των βαθμών έναντι του Ολυμπιακού και έδειξε αδυναμία να κρατήσει το υπέρ του προβάδισμα. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά το τι έφταιξε το ξέρουν οι ίδιοι περισσότερο. Νομίζω ότι οφείλεται κυρίως σε αγωνιστικά θέματα. Έχασε πολύτιμους βαθμούς σε κρίσιμα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός ήταν σε καλή κατάσταση πήρε τα παιχνίδια και έτσι βρέθηκε πίσω».

«Ένα επαγγελματικό σωματείο για να κάνει επιτυχίες χρειάζεται διάρκεια και υπομονή. Δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη ομάδες που αντιμετωπίζανε προβλήματα στο παρελθόν είτε αγωνιστικά είτε οικονιμικά να πετύχουν κάποιος στόχους όπως το πρωτάθλημα που κυνηγάει τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ. Αν υπάρχει υπομονή από τον κόσμο και βαδίσουν όλοι σε ένα σωστό πλάνο, όπως δείχνει ότι έχει μπει ο ΠΑΟΚ δεν θα αργήσουν να έρθουν οι επιτυχίες». 

«Αν πάμε με βάση τα ονόματα ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός είναι τα φαβορί. Με τη διαφορά των δύο βαθμών που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες και με μία νίκη δική μας αύριο όλα αρχίζουν από την αρχή».

«Πρέπει να προσπαθείς πάρα πολύ στο ποδόσφαιρο δεν βγαίνουν πάντα όπως τα θέλεις. Ήμουνα στον ΟΦΗ δύο χρόνια με πολλά προβλήματα αλλά πήγα πολύ καλά. Δοκίμασα την τύχη μου σε μία μεγαλύτερη ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος. Σε άλλες ομάδες ταιριάζεις σε άλλες όχι. Το όνειρο μου ανέκαθεν είναι να παίξω στο εξωτερικό να πάω να δοκιμάσω την τύχη μου εκεί. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι ώστε να βρούμε μια ομάδα στο εξωτερικό και μένει να δούμε τι θα γίνει».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: