Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Σάντερλαντ – Λέστερ!! (preview)

Μετά το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Έβερτον, η Σάντερλαντ συνεχίζει να έχει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την παρουσία της και την επόμενη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην 37η και προτελευταία αγωνιστική της φετινής αγωνιστικής περιόδου, υποδέχεται τη Λέστερ που έχει κάνει τρομερή προσπάθεια ώστε να επιβιώσει...  
Οι «μαυρόγατες», στάθηκαν... εφτάψυχες και τυχερές το περασμένο Σάββατο για να φύγουν από το «Γκούντισον Παρκ» με το υπέρ τους 2-0 και να βρεθούν στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας πάντα και ένα ματς λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες που δίνουν μάχη για να μην ακολουθήσουν τις ΚΠΡ και Μπέρνλι στην Τσάμπιονσιπ την επόμενη σεζόν.
Η προσπάθεια που έχει καταβάλλει η Σάντερλαντ για να σωθεί με τον Ντικ Άντβοκατ στον πάγκο και με τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα τελευταία πέντε ματς είναι αξιοσημείωτη, όμως, αυτό που έχει καταφέρει φέτος η Λέστερ είναι κάτι... εξωπραγματικό.
Έξι νίκες και μια ήττα στα τελευταία εφτά παιχνίδια για τις «αλεπούδες», που θα είναι πραγματικά κρίμα αν δεν καταφέρουν να κρατηθούν στην κορυφαία κατηγορία. Το σύνολο του Νάιτζελ Πίρσον προέρχεται από τη νίκη με σκορ 2-0 επί της Σαουθάμπτον, στην οποία όμως δεν στοίχισε η ήττα από τη τη στιγμή που το ίδιο έπαθε επίσης η Τότεναμ, ενώ δεν ξέφυγε ούτε η Λίβερπουλ όσον αφορά την τελευταία – προς το παρόν, αφού ενδεχομένως να ανοίξει και η 6η θέση – προνομιούχο θέση για το Γιουρόπα Λιγκ.
Το καλό για τη Λέστερ είναι πως στην τελευταία αγωνιστική, αν θέλει πάση θυσία βαθμούς, αντιμετωπίζει την ήδη υποβιβασμένη ΚΠΡ...
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Σάντερλαντ δεν θα έχει τον Ζόρντι Γκόμεζ που αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο, εκτός και ο Μπράουν, επιστρέφουν οι Ο'Σέι και Τζιακερίνι.
Για τους φιλοξενούμενους, εκτός μέχρι το 2016 ο Μάτι Τζέιμς έχοντας υποστεί ρήξη χιαστών στη νίκη επί της Σαουθάμπτον, εκτός ο Νιούτζεντ με πρόβλημα στη γάμπα, διαθέσιμος ο Άντι Κινγκ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Σάντερλαντ (4-3-3): Παντίλιμον – Τζόουνς, Κόατς, Ο'Σέι, Φαν Άνολτ – Λάρσον, Κάτερμολ, Μπρίντκατ – Ντεφό, Γκρέιαμ, Γουίκαμ
Λέστερ (3-5-2): Σμάιχελ – Βασιλέφσκι, Χουτ, Μόργκαν – Ολμπράιτον, Χάμοντ, Καμπιάσο, Μαχρέζ, Σλοπ – Ουγιόα, Βάρντι
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: