Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Η Σαρδηνία… κρατάει!!

Δίχως σπάσιμο έδρας συνεχίζονται οι τελικοί του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς η Σάσαρι νίκησε 94-90 στη Σαρδηνία τη Ρέτζιο Εμίλια στην παράταση και έτσι έκανε το 2-2 στη σειρά!
Η Σαρδηνία… κρατάει!
«Κάστρα» οι έδρες στους τελικούς της Ιταλίας!

Μετά τη Ρέτζιο Εμίλια και η Σάσαρι… κρατήθηκε στη Σαρδηνία, αφού ύστερα από ματσάρα –ακατάλληλη για… καρδιακούς- νίκησε 94-90 στην παράταση και έτσι έκανε το 2-2 στη σειρά.

Μάλιστα, η ομάδα του Ρομέο Σακέτι έκανε… πάρτι μέχρι τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου, φτάνοντας την υπέρ της διαφορά πάνω από τους 20 πόντους. Όμως, οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο κατάφεραν να τη «ροκανίσουν», αλλά στα 22’’ πριν το τέλος έκαναν το 80-80 με το τρίποντο του Σίλινς, που ήταν και το σκορ της κανονικής διάρκειας!

Στο έξτρα πεντάλεπτο, το ματς εξακολουθούσε να ήταν ντέρμπι, αλλά ο Ντάισον πήρε την κατάσταση στα… χέρια του, δίνοντας έτσι και τη νίκη στην ομάδα του με το τελικό .

Τα άσχημα νέα για τη Σάσαρι ήρθαν λίγα λεπτά πριν τη λήξη του τέταρτου δεκαλέπτου, καθώς τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο πρώτος της σκόρερ μέχρι εκείνη τη στιγμή (18π.) Ρακίμ Σάντερς και δεν επέστρεψε στο παρκέ. Τη… σκυτάλη πήρε όμως ο Ντάισον, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 28 πόντους, ενώ ο Λαουάλ έκανε άλλο ένα νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και 14 ριμπάουντ! Από τους ηττημένους κορυφαίος ήταν ο Λαβρίνοβιτς με 20 πόντους

Τα δεκάλεπτα: 25-21, 48-36, 68-56, 80-80 κ.α., 94-90 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: