Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

«Κόπηκε» οριστικά ο Σαμαράς από τη Σαμπντόρια!

Σε οριστικό «ναυάγιο» κατέληξε η προοπτική μεταγραφής του Γιώργου Σαμαρά στη Σαμπντόρια, αφού ο ιταλικός σύλλογος «έκοψε» τον Έλληνα επιθετικό, λόγω του προβλήματός του στη μέση.

«Κόπηκε» οριστικά ο Σαμαράς από τη Σαμπντόρια
Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του καλείται να ξαναψάξει από σήμερα ο Γιώργος Σαμαράς, καθώς η Σαμπντόρια δεν πείστηκε ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του, λόγω του προβλήματός του στη μέση.

Όπως υποστηρίζει το έγκυρο «gianlucadimarzio.com» το οποίο είχε αποκαλύψει και τις προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, το πρόβλημα με τη μέση του διεθνή επιθετικού είχε διαπιστωθεί από χθες μέσω των ιατρικών του εξετάσεων και αποφασίστηκε η υπογραφή των συμβολαίων να μετατεθεί για μια μέρα αργότερα, αν και εφόσον οι νεότερες εξετάσεις έδειχναν ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

Τελικά, μετά και τα σημερινά ιατρικά στα οποία υποβλήθηκε ο Γιώργος Σαμαράς, η ετυμηγορία των γιατρών έκανε λόγο για δυνατότητα του «Sam» να λάβει μέρος σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων μετά από 15 μέρες.

Η διοίκηση της Σαμπντόρια βάσει αυτών των δεδομένων, αποφάσισε να «κλείσει» την πόρτα στον παίκτη μην παίρνοντας το ρίσκο να περιμένει την αποθεραπεία του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: