Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

«Θα είναι έτοιμος τότε ο ΠΑΟΚ»

Την πίστη ότι ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί πιστός στο ραντεβού του με την Μπρόντμπι εξέφρασε ο Παναγιώτης Αρωνιάδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Το δύσκολο κομμάτι πέρασε», σχολίασε.

«Θα είναι έτοιμος τότε ο ΠΑΟΚ»
Έτοιμος θεωρεί ο Παναγιώτης Αρωνιάδης ότι θα εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ στα ματς με την Μπρόντμπι για τα play off του Europa League, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και σχολίασε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε ανοδική πορεία. «Είναι μακροπρόθεσμο το πλάνο», σχολίασε το μέλος του γραφείου Τύπου «Δικεφάλου του Βορρά» και μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ζάιρο.

Αναλυτικά μίλησε στους Γιώργο Κοσμά, Βάιο Τσούτσικα για:

-την κόντρα με την Μπρόντμπι: «Θα φανεί στο γήπεδο. Στόχος ήταν από την αρχή να μπούμε στους ομίλους. Είναι ομάδα που μπορείς να τη μελετήσεις, να βρεις στοιχεία για αυτήν. Πάντως προέρχεται από σχολή που δυσκολεύει τις ελληνικές ομάδες και είναι πιο μπροστά σε επίπεδο ετοιμότητας. Η ομάδα θα είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο, συγκριτικά με τώρα. Όπως βλέπετε η πορεία της ομάδας είναι ανοδική. Η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη για να πάρει την πρόκριση.

Η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, πατάει περιοχή και η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη όταν θα γίνουν αυτά τα παιχνίδια. Υπάρχει η πίστη ότι θα είναι έτοιμη όταν θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Μπρόντμπι. Το μεγαλύτερο κομμάτι της δυσκολίας έχει ξεπεραστεί με τις δύο προκρίσεις. Ο προγραμματισμός δεν γίνεται για να περάσει η ομάδα στους ομίλους, αλλά για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα ανταπεξέλθει όλους τους στόχους. Ο στόχος είναι μακροπρόθεσμός.

-Το πλάνο ενίσχυσης του ΠΑΟΚ και την προσθήκη του Ζάιρο: «Έρχεται σήμερα ο Ζάιρο και όλα πάνε καλά θα υπογράψει. Πρόκειται για το μεγάλο όνομα της Τρέντσιν. Τον συνόδευαν από μικρό καλές συστάσεις. Ο σχεδιασμός προβλέπει ότι μέχρι τότε θα έχουμε ολοκληρώσει το μεγαλύτερο κομμάτι στα μεταγραφικά. Είμαστε σε αναζήτηση, δεν μπορώ να σας πω αριθμό παικτών και είναι κάτι που χειρίζεται ο κύριος Άρνεσεν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: