Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ο Σίλβα δίνει την ευκαιρία στον Τσιμίκα!


Ο Σίλβα δίνει την ευκαιρία στον Τσιμίκα

Μετά την καλή εμφάνιση στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Αθηνών ο Πορτογάλος αντάμειψε τον νεαρό άσο με συμμετοχή στην αποστολή του ματς με την Καλλονή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού με την Καλλονή για τον αυριανό αγώνα είχε εκπλήξεις. Ο Μάρκο Σίλβα θέλησε να επιβραβεύσει τη διάθεση που έδειξαν οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Έτσι οι Κολοβός, Φουστέρ και Τσιμίκας συμπεριλήφθηκαν στις επιλογές του πορτογάλου με τα βλέμματα όλων να πέφτει –φυσικά- στον νεαρό Τσιμίκα ο οποίος επιβεβαίωσε τα καλά λόγια που ακούγονταν συνεχώς για αυτόν.

Ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι απουσίες παικτών από την αποστολή. Και εάν στην περίπτωση του Πάρντο, που είναι εκτός δεν υπάρχει κάτι που να κρύβεται πίσω από αυτό, στις απουσίες των Ερνάνι και Φινμπόγκασον δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο πορτογάλος εξτρέμ είναι για άλλο ένα παιχνίδι στη σειρά εκτός, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι ο συμπατριώτης του και προπονητής του Ολυμπιακού δεν τον υπολογίζει. Αντίστοιχα, και στην περίπτωση του Φινμπόγκασον ο οποίος δεν έδειξε μεγάλη διάθεση στο ματς στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουΐ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας και Ζντιέλαρ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: