Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ο ΠΑΣ έχει γίνει μαγαζί-γωνία!

Από το 2008 που ο Γιώργος Χριστοβασίλης ανέλαβε τον ΠΑΣ, έχει καταφέρει να «μοσχοπουλήσει» πέντε παίκτες, με έσοδα 2,3 εκ. ευρώ και το sportfm.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά κάθε περίπτωση.

Ο ΠΑΣ έχει γίνει μαγαζί-γωνίαΣε διαφορετικά πρότυπα από αυτά που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα, κινείται ο ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια και ο λόγος είναι προφανής.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, από τις 4 Ιουλίου που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου, έχει καταφέρει να «μοσχοπουλήσει» τα τελευταία χρόνια πέντε παίκτες, με τελευταίο τον Μάρκο Βελλίδη στον ΠΑΟΚ. Αποτέλεσμα αυτού, ο ΠΑΣ να βάλει στα ταμεία του έσοδα ύψους 2,3 εκ. ευρώ.

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έφυγε από τους Ηπειρώτες και έφερε στα ταμεία της ομάδας ένα ικανοποιητικό ποσό ήταν ο Μάριος Οικονόμου. Ο Έλληνας αμυντικός, πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι του 2013 στην Μπολόνια, με τους Ιταλούς να ξοδεύουν 500.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά, ακόμη ένας αμυντικός που φορούσε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, με τον «Άγιαξ» της Ηπείρου να βάζει στα ταμεία του 300.000 ευρώ.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ πήρε «πακέτο» τους Νίκο Κοροβέση και Χάρη Χαρίση, ξοδεύοντας 700.000 ευρώ συνολικά. Τριακόσια για τον πρώτο και τετρακόσια για τον δεύτερο. Τέλος, ο Ιβάν Σαββίδης έβγαλε από την… τσέπη του 750 με 800.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Μάρκο Βελλίδη.

Τα παραπάνω χρήματα που ξοδεύτηκαν, εάν τα προσθέσει κανείς, βγάζουν ένα συνολικό ποσό κοντά στα 2,3 εκατ. ευρώ, κέρδος το οποίο προέρχεται από τους επιτυχημένους χειρισμούς του Γιώργου Χριστοβασίλη και εν συνεχεία στη δουλειά που κάνει το τεχνικό τιμ.

Όσον αφορά για το ποιος είναι ο επόμενος; Στην πόλη των Ιωαννίνων ακούγεται πολύ έντονα ότι το επόμενο «στοίχημα» του προέδρου του ΠΑΣ είναι ο Θοδωρής Μπέριος, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: