Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ιντέγε: «Σήμερα άτυχοι, θα το γυρίσουμε στο Καραϊσκάκη»


Ιντέγε: «Σήμερα άτυχοι, θα το γυρίσουμε στο Καραϊσκάκη»

Η ατυχία γύρισε την πλάτη στον Ολυμπιακό και ήρθε η ήττα από την Άντερλεχτ, όπως τόνισε ο Ιντέγε, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως με τη βοήθεια του κόσμου στον επαναληπτικό, θα έρθει η πρόκριση.

Στην ατυχία απέδωσε εν πολλοίς την ήττα του Ολυμπιακού στις Βρυξέλλες ο Ιντέγε. Ο Νιγηριανός φορ δεν πτοείται από το 1-0 στο Βέλγιο και εμφανίζεται αισιόδοξος πως με την «καυτή ατμόσφαιρα στο Γ. Καραϊσκάκης» οι ερυθρόλευκοι θα φέρουν «τούμπα» την κατάσταση και θα προκριθούν στην επόμενη φάση.

«Σήμερα ήμασταν άτυχοι. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να έχουμε σκοράρει. Μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα σήμερα, όμως η ατυχία δε μας επέτρεψε να πάρουμε τη νίκη ή έστω την ισοπαλία. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι πως έχουμε ακόμα έναν αγώνα στην έδρα μας και μπορούμε να γυρίσουμε τη σειρά και να προκριθούμε», είπε αρχικά στον OTE TV και πρόσθεσε:

«Πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας, ανεξαρτήτως του τι έγινε σήμερα. Δεν είναι ωραίο που δεν πήραμε αποτέλεσμα σήμερα, όμως στο γήπεδό μας με τους φιλάθλους μας που δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ερωτηθείς για τη δεύτερη σερί ήττα του Ολυμπιακού: «Αυτό είναι κάτι που δεν με ανησυχεί, καθώς δημιουργούμε συνεχώς ευκαιρίες και αυτό σημαίνει πως θα έχουμε τις ευκαιρίες μας και προσεχώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: