Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Λεμπρόν: «Νιώθω δέκα φορές καλύτερα από πέρσι»


Λεμπρόν: «Νιώθω δέκα φορές καλύτερα από πέρσι»

Σωματικά πολύ καλύτερα από πέρσι νιώθει ο Λεμπρόν Τζέιμς, αν και παραδέχεται πως δεν νιώθει πλέον… νέος. Τι είπε για τους Γουόριορς.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχασε 13 ματς και έφτασε καταπονημένος σωματικά στα play offs. Ο ίδιος φέτος αισθάνεται πολύ πιο φρέσκος, αν και όχι πια όπως ένιωθε πριν από 8-10 χρόνια.

«Πέρσι ήμουν πολύ ταλαιπωρημένος. Πονούσα παντού. Φέτος νιώθω 10 φορές καλύτερα», τόνισε και πρόσθεσε: «Έχω παίξει τόσο πολύ μπάσκετ, που μετά από 13 χρόνια δεν μπορείς να πεις πως νιώθω υπέροχα. Οι μέρες αυτές πέρασαν. Νιώθω όσο καλά μου επιτρέπει η ηλικία μου και μπορώ ακόμη να ξυπνάω και να πηγαίνω να παίξω μπάσκετ», τόνισε ο «βασιλιάς».

Όσο για όσους χαρακτηρίζουν αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο τους Γουόριορς, ο σούπερ σταρ των Καβαλίερς είπε: «Είναι οι πρωταθλητές, έχουν βελτιωθεί κι άλλο, αλλά δεν είναι η μόνη ομάδα που θα παίξει στα play offs. Ακόμη κι αν έφταναν εκεί με 82-0, όλοι εκεί θα αρχίσουμε από το 0-0. Ελπίζω μέχρι τότε να έχουμε αναπτύξει την απαραίτητη χημεία για να τους αντιμετωπίσουμε, αν τους βρούμε στο δρόμο μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: