Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Όταν ο Ντρογκμπά «τελείωσε» την Παρί!! (video)


Όταν ο Ντρογκμπά «τελείωσε» την Παρί! (video)

Λίγες ώρες απέμειναν για την επανέναρξη του Champions League. Στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας, η Παρί υποδέχεται την Τσέλσι, με τους «μπλε» να θυμίζουν… κάτι εξαιρετικά όμορφο.

Την… αλήτικη γκολάρα του Ντιντιέ Ντρογκμπά, πριν από 11,5 χρόνια, στο Παρίσι, θύμισε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter η Τσέλσι.

Λίγες ώρες πριν την αποψινή… μονομαχία με την Παρί Σεν Ζερμέν, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Champions League στο «Παρκ ντε Πρενς», οι «μπλε» φρόντισαν να… υπενθυμίσουν στους οπαδούς τους, αλλά και στους Παριζιάνους, την απίθανη εκτέλεση φάουλ του Ιβοριανού παλαίμαχου επιθετικού, με την οποία οι Λονδρέζοι έφυγαν… άνετοι και ωραίοι (0-3) από τη γαλλική πρωτεύουσα, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, το 2004.

Αυτό, μάλιστα, ήταν το δεύτερο γκολ του Ντρογκμπά στο εν λόγω ματς, το οποίο και πανηγύρισε έξαλλα, έχοντας… φρεσκομεταγραφεί, θυμίζουμε, στην ομάδα του Λονδίνου από τη μισητή αντίπαλο της Παρί, Μαρσέιγ.





Η Τσέλσι είχε περάσει άνετα ως πρώτη από τον όμιλο με 13 βαθμούς, ενώ η Παρί τερμάτισε τελευταία με 5 και αποκλείστηκε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: