Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Σάντος: «Μας έλειψε το γκολ»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/3c1553cbe76d5b6058637be79eb0fbdd_L.jpg?943912800?943912800?943912800

Στο μηδέν ενεργητικό στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος, ο οποίος επισήμανε πως η ομάδα του έπαιξε καλά απέναντι στην Καβάλα. Συγχαρητήρια στον κόσμο του ΠΑΟΚ έδωσε ο Βαγγέλης Γούτης.

Σε άλλα παιχνίδια που η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας, ο Φερνάντο Σάντος θα μπορούσε να μιλήσει για κακή εμφάνιση. Στο σημερινό ματς κόντρα στην Καβάλα, ο Πορτογάλος προπονητής στο μόνο που στάθηκε είναι στο ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να σκοράρει, γιατί ποδόσφαιρο σίγουρα έπαιξε και μάλιστα πολύ όμορφο: «Νομίζω ότι παίξαμε καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, κάναμε ευκαιρίες, αλλά μας έλειψε το γκολ».

Ο προπονητής της Καβάλας Βαγγέλης Γούτης
επισήμανε αρχικά ερωτηθείς για το ότι υπήρχαν περισσότεροι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. «Οφείλεται σε πολλούς λόγους αυτό. Έχουμε μια καυτή έδρα. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που ήρθαν εδώ και δεν έκαναν επεισόδια. Αυτό είναι σημαντικό για το ποδόσφαιρο».

Κουτσιανικούλης: «Είχαμε ατυχία»

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Βασίλης Κουτσιανικούλης τόνισε: «Αν έχεις τρία δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες τότε ναι σίγουρα μπορείς να πεις ότι έχεις ατυχία. Όλες οι ευκαιρίες χάθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα τα πήγε αρκετά καλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο».

Για κόσμο: Σε κάθε παιχνίδι είναι δίπλα μας ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Θέλαμε να πετύχουμε ένα γκολ για να τον ικανοποιήσουμε. Θέλαμε τη νίκη, αλλά αφού δεν τα καταφέραμε τουλάχιστον πήραμε την ισοπαλία.

Για δική του απόδοση:
Δύσκολο να κρίνω την παρουσία μου. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Μερικές φορές δεν γίνεται, αλλά προσπαθώ.

Για Εργοτέλη: Σημαίνει αρκετά αυτό το παιχνίδι. Ο Εργοτέλης είναι η ομάδα που με ανέδειξε, τα πηγαίνει πολύ καλά και πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: