Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

"Μπαμ" με Αντόνιο Κασάνο η Φιορεντίνα!


Ένα από τα πλέον εκκωφαντικά "χτυπήματα" την δωδεκάτη ώρα των μεταγραφών στη Serie A είναι έτοιμη να κάνει η Φιορεντίνα.
Οι άνθρωποι των "βιόλα" αναζητούν εναγωνίως αντικαταστάτη του Άντριαν Μούτου από τη στιγμή που ο Ρουμάνος βρέθηκε δις θετικός στην απαγορευμένη ουσία σιβουτραμίνη, και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, είναι μία ανάσα από το να φέρουν στο "Αρτέμιο Φράνκι" τον Αντόνιο Κασάνο! Όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα, σε συνάντηση που έγινε μεταξύ των διοικούντων τη Φιορεντίνα και τη Σαμπντόρια επήλθε οριστική συμφωνία για τον δανεισμό του "Φανταντόνιο" μέχρι τη λήξη της σεζόν χωρίς οψιόν αγοράς, και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Τοσκάνη είναι να συναινέσει και η Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει ακόμα μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη. Καθοριστικό ρόλο στην διαφαινόμενη μεταγραφή έπαιξε φυσικά η κόντρα του Λουίτζι Ντελ Νέρι με τον Κασάνο (ο προπονητή της "Σαμπ" τον έχει αφήσει εκτός αποστολής στα δύο τελευταία παιχνίδια), καθώς επίσης και το γεγονός ότι ο 27άχρονος άσος τυγχάνει ιδιαίτερης εκτίμησης από τον τεχνικό της Φιορεντίνα, Τσέζαρε Πραντέλι, με τους δύο άνδρες να έχουν συνεργαστεί για μερικούς μήνες στη Ρόμα.
Υπενθυμίζεται πως η Σαμπντόρια δεν αγωνίστηκε φέτος στην Ευρώπη (τερμάτισε 13η την περυσινή σεζόν ενώ έχασε και στον τελικό Κυπέλλου από τη Λάτσιο), κάτι που σημαίνει πως ο Κασάνο θα είναι σε θέση να ενισχύσει την Φιορεντίνα που συνεχίζει στη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ από το Φεβρουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: